roll-on do usuwania wloskow z twarzy?

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

roll-on do usuwania wloskow z twarzy?

Jerzy Polak
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 22 2008, 03:47 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 715

pedet.com.pl/x_C_I__P_533-001.html
czy ktoras z was uzywala tego moze - czy po tym odrasta wiecej wlosow?:(
co sadzicie wogole o kosmetykach sally hansen?
PM Email Poster
cynamon
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 22 2008, 08:23 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 436

CYTAT
pedet.com.pl/x_C_I__P_533-001.html
czy ktoras z was uzywala tego moze - czy po tym odrasta wiecej wlosow?:( co sadzicie wogole o kosmetykach sally hansen?

ja mam z SH taki w pedzlu (brush-on hair remover). odrasta tyle ile bylo. nie sa mocniejsze. nie sa ciemniejsze. wreszcie nie mam ran na twarzy po wosku, uff.
kosmetyki lubie, ale lakierami nie umiem sie pomalowac (od czasu do czasu chodze na manicure do Galerii Cantrum, tam maluja lakierami SH - nie trzymaja sie na mnie zbyt dlugo). z kosmetykow sprawdzilam doswiadczalnie: - rozjasniacz do wasow ;) (creme hair bleach for face), sprawdzal sie, nie podraznial, przyjaciolka mi go skradla ;) - takie cos a la peeling do rak (no heat paraffine hand smoother) - bardzo fajne, dlonie sa po tym takie gladkie, ze az chce sie glaskac ;) - preparat do "trudnych" skorek (problem cuticule remover) - efekty przynosi, nie zjada palcow k.
PM Email Poster
Whore
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 06:31 AM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 655

CYTAT
czy ktoras z was uzywala tego moze - czy po tym odrasta wiecej wlosow?:( ja mam z SH taki w pedzlu (brush-on hair remover). odrasta tyle ile bylo. nie sa mocniejsze. nie sa ciemniejsze. wreszcie nie mam ran na twarzy po wosku, uff.

lejesz miod na moje serce:))) bardzo sie balam tego, ze bedzie ich odrastac wiecej, bo tak kiedys pisali o chemicznych srodkach do depilacji.
PM Email Poster
Domi;)
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 08:51 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1257

CYTAT
lejesz miod na moje serce:))) bardzo sie balam tego, ze bedzie ich wiecej, bo tak kiedys pisali o chemicznych srodkach do depilacji.

odrastac
heheh, a ja tak z kolei czytalam o depilatorze, ze jak ciagnie skore, to pobudza do rosniecia :) k.
PM Email Poster
BinkiewicZ
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 08:51 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 988

CYTAT
lejesz miod na moje serce:))) bardzo sie balam tego, ze bedzie ich odrastac

A jak jest w przypadku, brunetek itp, u nich są ciemniejsze włoski (bardziej widoczne) to tez ten preparat skutkuje???
PM Email Poster
tanatos.pl
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 24 2008, 07:26 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1395

CYTAT
A jak jest w przypadku, brunetek itp, u nich są ciemniejsze włoski widoczne) to tez ten preparat skutkuje???

(bardziej
no na mnie dziala (ten pedzlowy), a ja to jestem naturalna brunetka, choc na glowie nieco zrudziala (przez timotei z henna ble ble ;) k.
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll