roll-on do usuwania wloskow z twarzy? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Jerzy Polak |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 22 2008, 03:47 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 155 Nr użytkownika: 715 Dołączył: 05-December 07 |
pedet.com.pl/x_C_I__P_533-001.html
czy ktoras z was uzywala tego moze - czy po tym odrasta wiecej wlosow?:( co sadzicie wogole o kosmetykach sally hansen? |
||
| cynamon |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 22 2008, 08:23 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 943 Nr użytkownika: 436 Dołączył: 05-January 08 |
ja mam z SH taki w pedzlu (brush-on hair remover). odrasta tyle ile bylo. nie sa mocniejsze. nie sa ciemniejsze. wreszcie nie mam ran na twarzy po wosku, uff. kosmetyki lubie, ale lakierami nie umiem sie pomalowac (od czasu do czasu chodze na manicure do Galerii Cantrum, tam maluja lakierami SH - nie trzymaja sie na mnie zbyt dlugo). z kosmetykow sprawdzilam doswiadczalnie: - rozjasniacz do wasow ;) (creme hair bleach for face), sprawdzal sie, nie podraznial, przyjaciolka mi go skradla ;) - takie cos a la peeling do rak (no heat paraffine hand smoother) - bardzo fajne, dlonie sa po tym takie gladkie, ze az chce sie glaskac ;) - preparat do "trudnych" skorek (problem cuticule remover) - efekty przynosi, nie zjada palcow k. |
||
| Whore |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 06:31 AM
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 655 Dołączył: 17-February 08 |
lejesz miod na moje serce:))) bardzo sie balam tego, ze bedzie ich odrastac wiecej, bo tak kiedys pisali o chemicznych srodkach do depilacji. |
||
| Domi;) |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 08:51 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 118 Nr użytkownika: 1257 Dołączył: 16-February 08 |
odrastac heheh, a ja tak z kolei czytalam o depilatorze, ze jak ciagnie skore, to pobudza do rosniecia :) k. |
||
| BinkiewicZ |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 23 2008, 08:51 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 158 Nr użytkownika: 988 Dołączył: 15-April 08 |
A jak jest w przypadku, brunetek itp, u nich są ciemniejsze włoski (bardziej widoczne) to tez ten preparat skutkuje??? |
||
| tanatos.pl |
Post: Roll On Usuwania Wloskow Twarzy, May 24 2008, 07:26 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 115 Nr użytkownika: 1395 Dołączył: 13-May 08 |
(bardziej no na mnie dziala (ten pedzlowy), a ja to jestem naturalna brunetka, choc na glowie nieco zrudziala (przez timotei z henna ble ble ;) k. |
||
![]() |
![]() |