jak pozbyc sie resztek pasemek??

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

jak pozbyc sie resztek pasemek??

wojtekka

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1104

Bardzo chce sie pozbyc resztek pasemek z wlosow,jestem naturalną blondynką, a pasemka są bardzo jasne. Jakiej farby mogę użyć by się ich pozbyć?? Dziękuję za wszystkie rady:))
PM Email Poster
FusionGrip

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1502

CYTAT
Bardzo chce sie pozbyc resztek pasemek z wlosow,jestem naturalną a pasemka są bardzo jasne. Jakiej farby mogę użyć by się ich pozbyć??

blondynką, Iść do fryzjera i niech dobierze kolor najbardziej zbieżny z Twoim naturalnym - potem włosy sobie spokojnie odrosną a nie będzie tego specjalnie widać - jeśli te pasemka są dość rzadkie, to można namówić fryzjera, żeby tą farbą też zrobił tylko pasemka - zakrywające owe stare pasemka a efekty przy odrastaniu naturalnego koloru będą bardzo łagodne - wręcz niezauważalne. Ja się tak pozbyłam zbyt jasnych pasemek (były wręcz słomkowe) w balejażu (sorki - nie wiem jak to się pisze) a mam bardzo ciemne włosy. Dobrałyśmy farbę najbardziej zbliżoną do koloru moich włosów , i fryzjerka mi te najjaśniejsze pasemka nią po prostu zafarbowała (do tego dobrała jeszcze 2 zbliżone kolory. Za jakieś pół roku już będę miała tylko własne kolory, a nie ma "szoku" odrostów na głowie. :-)
Sowa
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll