jak pozbyc sie resztek pasemek?? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| wojtekka |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 974 Nr użytkownika: 1104 Dołączył: 06-June 07 |
Bardzo chce sie pozbyc resztek pasemek z wlosow,jestem naturalną blondynką, a pasemka są bardzo jasne. Jakiej farby mogę użyć by się ich pozbyć?? Dziękuję za wszystkie rady:))
|
||
| FusionGrip |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 150 Nr użytkownika: 1502 Dołączył: 08-August 07 |
blondynką, Iść do fryzjera i niech dobierze kolor najbardziej zbieżny z Twoim naturalnym - potem włosy sobie spokojnie odrosną a nie będzie tego specjalnie widać - jeśli te pasemka są dość rzadkie, to można namówić fryzjera, żeby tą farbą też zrobił tylko pasemka - zakrywające owe stare pasemka a efekty przy odrastaniu naturalnego koloru będą bardzo łagodne - wręcz niezauważalne. Ja się tak pozbyłam zbyt jasnych pasemek (były wręcz słomkowe) w balejażu (sorki - nie wiem jak to się pisze) a mam bardzo ciemne włosy. Dobrałyśmy farbę najbardziej zbliżoną do koloru moich włosów , i fryzjerka mi te najjaśniejsze pasemka nią po prostu zafarbowała (do tego dobrała jeszcze 2 zbliżone kolory. Za jakieś pół roku już będę miała tylko własne kolory, a nie ma "szoku" odrostów na głowie. :-) Sowa |
||
![]() |
![]() |