Zakupy we Francji |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| karolina00777 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 752 Nr użytkownika: 350 Dołączył: 25-February 08 |
Witam,
Kolega wyjeżdża do Francji za kilka dni. Mam okazję zrobić zakupy w tym kraju. Czy macie jakieś doświadczenia czy opłaca mi się sprowadzać z tamtąd kosmetyki. Czy jest taniej niż w Polsce? A jeśli nie jest taniej to gdzie najlepiej zrobić zakupy (wyjazd lub sklep internetowy). Dziękuję za sugestie. |
||
| malutka:)15 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 136 Nr użytkownika: 922 Dołączył: 21-March 08 |
Bourjois jest tańsze we francji niż u nas:) Jak byłam to widziałm nawet w zwykłych sklepikach spożywczych przy kasie:) Pozdraiwam
|
||
| lociak luzes |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 181 Nr użytkownika: 131 Dołączył: 28-June 07 |
Aneti W Carreforach itp. jest tez pelen wybor - i ceny nizsze niz w perfumeriach. Moj hit to 500 ml butla toniku Orlane za zdaje sie 8 euro (!), kupuje w perfumerii sieci Marionnaud. Najlepszy tonik na swiecie imho i wszedzie indziej kosztuje ponad 20 euro :) Ten oto mam na mysli: tinylink.com/?M9VpXg7x0L D. |
||
| muminek70 |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 334 Dołączył: 26-July 07 |
"TomaszG" Czesc, z kosmetykami to dokladnie nie wiem, ale w sierpniu we Francji zaczynaja sie "magiczne" wyprzedaze ciuchow i naprawde duzo rzeczy mozna kupic po rewelacyjnych cenach. Takze z kosmetykami nie wiem, ale ubrania naprawde warto. Pozdrawiam - Alicja |
||
| Siekier |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 319 Dołączył: 03-November 07 |
Naprawdę Duniu? a jak on działa na skórę? może w POlsce tez można go kupić? dzięki Pozdrawiam Aneti |
||
| Getrox |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 80 Dołączył: 21-September 07 |
Aneti Nawilza, wygladza, odswieza, rozjasnia mysle, ze nadaje sie do wlasciwie kazdego typu skory, bo jest _bardzo_ delikatny i ma ladny, relaksujacy zapach. Wady sie nie dopatrzylam zadnej. Zwlaszcza rano widac jego magiczne dzialanie :) Nie mam pojecia :( Dunia |
||
![]() |
![]() |