Zakupy we Francji

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Zakupy we Francji

karolina00777

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 350

Witam,
Kolega wyjeżdża do Francji za kilka dni. Mam okazję zrobić zakupy w tym kraju. Czy macie jakieś doświadczenia czy opłaca mi się sprowadzać z tamtąd kosmetyki. Czy jest taniej niż w Polsce?
A jeśli nie jest taniej to gdzie najlepiej zrobić zakupy (wyjazd lub sklep internetowy).
Dziękuję za sugestie.
PM Email Poster
malutka:)15

Użytkownik

Nr użytkownika: 922

Bourjois jest tańsze we francji niż u nas:) Jak byłam to widziałm nawet w zwykłych sklepikach spożywczych przy kasie:) Pozdraiwam
PM Email Poster
lociak luzes

Użytkownik

Nr użytkownika: 131

CYTAT
Jak byłam to widziałm nawet w zwykłych sklepikach spożywczych przy kasie:)

Aneti
W Carreforach itp. jest tez pelen wybor - i ceny nizsze niz w perfumeriach. Moj hit to 500 ml butla toniku Orlane za zdaje sie 8 euro (!), kupuje w perfumerii sieci Marionnaud. Najlepszy tonik na swiecie imho i wszedzie indziej kosztuje ponad 20 euro :) Ten oto mam na mysli: tinylink.com/?M9VpXg7x0L
D.
PM Email Poster
muminek70

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 334

CYTAT
Witam,
Kolega wyjeżdża do Francji za kilka dni. Mam okazję zrobić zakupy w tym kraju. Czy macie jakieś doświadczenia czy opłaca mi się sprowadzać z tamtąd kosmetyki. Czy jest taniej niż w Polsce?
A jeśli nie jest taniej to gdzie najlepiej zrobić zakupy (wyjazd lub sklep internetowy).
Dziękuję za sugestie.

"TomaszG"

Czesc,
z kosmetykami to dokladnie nie wiem, ale w sierpniu we Francji zaczynaja sie "magiczne" wyprzedaze ciuchow i naprawde duzo rzeczy mozna kupic po rewelacyjnych cenach. Takze z kosmetykami nie wiem, ale ubrania naprawde warto.
Pozdrawiam - Alicja
PM Email Poster
Siekier

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 319

CYTAT
Moj hit to 500 ml butla toniku Orlane za zdaje sie 8 euro (!), kupuje w perfumerii sieci Marionnaud. Najlepszy tonik na swiecie imho i wszedzie indziej kosztuje ponad 20 euro :)

Naprawdę Duniu? a jak on działa na skórę? może w POlsce tez można go kupić? dzięki Pozdrawiam Aneti
PM Email Poster
Getrox

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 80

CYTAT
Naprawdę Duniu? a jak on działa na skórę? może w POlsce tez można go kupić?

Aneti
Nawilza, wygladza, odswieza, rozjasnia mysle, ze nadaje sie do wlasciwie kazdego typu skory, bo jest _bardzo_ delikatny i ma ladny, relaksujacy zapach. Wady sie nie dopatrzylam zadnej. Zwlaszcza rano widac jego magiczne dzialanie :)
Nie mam pojecia :(
Dunia
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll