Ktos byl w Hotelu Belvedere w Zakopanem program SPA ? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| kanar123 |
Post: Ktos Byl Hotelu Belvedere Zakopanem Program Spa, May 26 2008, 04:12 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 854 Nr użytkownika: 1343 Dołączył: 11-April 08 |
Witam,
Chcialam odpoczac troche od zgielku miasta, wiec zadzwonilam do oslawionego Hotelu Dr. Ireny Eris w Krynicy. Nie uwierzycie, ale na tygodniowe programy pielegnacyjne najwczesniejszy wolny termin to grudzien!!! Dlatego szukam innego miejsca. I moj wzrok skierowal sie na hotel Belvedere w Zakopanem - maja tygodniowy program pielegnacyjny Thalgo. Czy ktoras z Was byla w tym hotelu i korzystala z zabiegow na kosmetykach tej firmy? Czy warto jechac? Pozdrawiam, Aga |
||
| edric |
Post: Ktos Byl Hotelu Belvedere Zakopanem Program Spa, May 26 2008, 07:23 AM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 39 Nr użytkownika: 698 Dołączył: 20-November 07 |
Sorki, za odpowied pytaniem na pytanie, ale też bym się chętnie wybrała do dr Eris. Powiedz mi, ile oni tam sobie teraz życzš za tygodniowy pobyt? Tak z grubsza chociaż. pzdr, Monika Użytkownik "Jenny" napisał w wiadomoci oslawionego programy Belvedere Was |
||
| anuuulka |
Post: Ktos Byl Hotelu Belvedere Zakopanem Program Spa, May 27 2008, 01:10 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 142 Nr użytkownika: 1209 Dołączył: 20-August 07 |
Hej, Wszystkie informacje, wraz z cenami sa na stronie - eris.pl/krynica/. Z tym ze tygodniowy program maja tylk0 Wellness, nie ma w nim zbyt duzo zabiegow. W podobnej cenie w Belvedere w Zakopanem mam 24 zabiegi Thalgo w ciagu tygodnia + base, jazcuzzi, silownia, fitness, sauna gratis. U Dr. Eris program pielegnacyjny trwa 5 dni, a cena jak za 7-dniowy w Zakopanem. Chyba sie skusze, albo mnie ktos zniecheci jakas nieciekawa opinia o tym hotelu. Pozdrawiam, Aga do Tak |
||
![]() |
![]() |