allegro dziwny użytkownik podróby oryginały |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| tereb |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 22 2008, 11:23 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 535 Nr użytkownika: 1223 Dołączył: 18-May 08 |
Cześc, natknełam się na oto taką panią: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid!9 Tusz hugo boss mówi wszystko, ale też sprzedaje dość dziwnie wyglądające (czy ja już jestem przeczulona?!) juicy tubes?! Wydawało mi się że ich nie podrabiają/li? Jak dla mnie to jeden wielki SHIT ;) czyżby nowe produkty się na allegro po wakacjach pojawiły?! ;) I do tego w tle, na zdjęciach ten tajemniczy krąg :P nie wiem jak wy ale ja już boję się odbierać telefonu! pozdrowionka
|
||
| ddciela |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 23 2008, 03:43 PM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 70 Nr użytkownika: 117 Dołączył: 18-July 07 |
podrabiają, a jakże. jakiś czas temu był duży rzut u jednego z podrabiaczy. różnice widać gołym okiem. nie wiem, jak z tymi, wyglądają niby ok, chociaż na zdjęciach widać niewiele szczegółów, ale miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z tą istotą, która owe produkty oferuje. że tak zacytuję postać graną przez jednego z moich ulubionych aktorów, przy zakupach mogłabym dorzucić parę groszy i posłać ją do charm school. an. |
||
| ewcia |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 24 2008, 07:01 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 174 Nr użytkownika: 683 Dołączył: 29-July 07 |
Pewnego dnia, znudów albo i nie Anna M. Gidyńska : zgadzam się z tym przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ROTFL :D |
||
| wojslawo |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 24 2008, 09:49 PM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 1007 Dołączył: 20-August 07 |
to wielkie oszustwo ,lancomy na pierwszy rzut oka podróby tandetne >,no i te ceny smieszne . powinny zawieszac takie aukcje a kup[ujacy po zorientowaniu sie ze to podróby wystawiac negatywy ale działa to w dwie strony i tak rodza sie super sprzedawcy z miloionami pozytywów. p. |
||
| xxXlostAngelXxx |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 25 2008, 08:33 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 842 Nr użytkownika: 384 Dołączył: 10-June 07 |
pamana : lancomy? w sensie JT? bo mnie się właśnie wydaje, że to oryginały. reszta, owszem, podróby. nie zawsze o to chodzi. przypuszczam, że 8 na 10 kupujących zwyczajnie nie ma pojęcia, że to, co kupiło, nie jest oryginalnym produktem. reszta może się faktycznie boi. an. |
||
| Raven |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 26 2008, 05:45 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1160 Nr użytkownika: 1344 Dołączył: 27-September 07 |
Wszystko shit, JT wygląda przekonywująco na zdjęciach, ale w tym też pewnie jakiś haczyk JEST, może made in Thailandor Turkey :), jakby nie było u sprzedawcy z tak imponującym asortymentem nie kupiłabym JT nawet za 10 zł. A propos HB, ta użytkowniczka miała niezłu full- wypas: cienie, puder, róż, wspaniały kompakt :) allegro.pl/show_user.php?uid7 i tradycyjnie: tylko u mnie tak tanio :) Już nie ma, nie wiem, może ktoś "okazyjnie" kupił tą cudną kasetkę :), za to można jeszcze się załapać na Klinika "2 w 1" allegro.pl/show_item.php?item633 Jedyny na allegro, unikat :) Brak słów :-/ Asieńka P. |
||
| marcino267 |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 26 2008, 03:33 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 185 Nr użytkownika: 1476 Dołączył: 27-June 07 |
.. Widziałam, jak --------- Mnie tak odpowiedziano:-). Ale musze przyznac, ze kupilam na allegro 3 razy - raz sie nacielam na ewidentna podrobe, ale dwie inne EDP do tej pory mnie ciesza nieslychanie - polowa ceny sklepowej:-) Oryginalne- zareczam :-) Aha- welcome back- nie czytalam Was z rok:-) Beata |
||
| Karthonix |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 27 2008, 01:13 AM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 49 Nr użytkownika: 145 Dołączył: 16-March 08 |
Ano właśnie. Ja od kilku dni zastanawiam się, czy nadszedł już na allegro czas podrabiania próbek Zerknijcie na dwie aukcje próbek "hydra zen" - oczywiście Lancome :) allegro.pl/show_item.php?item603 allegro.pl/show_item.php?item977 Niby to samo, a w drugim linku o połowę tańsze i jakoś ta tubka inaczej wygląda. W celach testowych zakupiłam, to się sama przekonam, czy podróba A przy okazji proszę uprzejmie kogoś o podesłanie mi listy Tib, bo mi się zniknęła. ;) |
||
| adam |
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 27 2008, 07:07 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 907 Nr użytkownika: 1066 Dołączył: 13-August 07 |
no, nie tak całkiem to samo. jedno to krem, drugie - fluid. co do różnic - istotnie, brak określenia typu zawartości na tubce nr 2 trochę niepokoi. to ja przekażę Tib. a. |
||
![]() |
![]() |