allegro dziwny użytkownik podróby oryginały

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

allegro dziwny użytkownik podróby oryginały

tereb
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 22 2008, 11:23 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1223

Cześc, natknełam się na oto taką panią: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid!9 Tusz hugo boss mówi wszystko, ale też sprzedaje dość dziwnie wyglądające (czy ja już jestem przeczulona?!) juicy tubes?! Wydawało mi się że ich nie podrabiają/li? Jak dla mnie to jeden wielki SHIT ;) czyżby nowe produkty się na allegro po wakacjach pojawiły?! ;) I do tego w tle, na zdjęciach ten tajemniczy krąg :P nie wiem jak wy ale ja już boję się odbierać telefonu! pozdrowionka

PM Email Poster
ddciela
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 23 2008, 03:43 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 117

CYTAT
Cześc, natknełam się na oto taką panią: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid!9 Tusz hugo boss mówi wszystko, ale też sprzedaje dość dziwnie wyglądające (czy ja już jestem przeczulona?!) juicy tubes?! Wydawało mi się że ich nie podrabiają/li?

podrabiają, a jakże. jakiś czas temu był duży rzut u jednego z podrabiaczy. różnice widać gołym okiem.
nie wiem, jak z tymi, wyglądają niby ok, chociaż na zdjęciach widać niewiele szczegółów, ale miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z tą istotą, która owe produkty oferuje. że tak zacytuję postać graną przez jednego z moich ulubionych aktorów, przy zakupach mogłabym dorzucić parę groszy i posłać ją do charm school.
an.
PM Email Poster
ewcia
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 24 2008, 07:01 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 683

CYTAT
On Wed, 6 Oct +, in pl.rec.uroda "Agalay" wrote in : Cześc, natknełam się na oto taką panią: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid!9 Tusz hugo boss mówi wszystko, ale też sprzedaje dość dziwnie wyglądające (czy ja już jestem przeczulona?!) juicy tubes?! Wydawało mi się że ich nie podrabiają/li? podrabiają, a jakże. jakiś czas temu był duży rzut u jednego z podrabiaczy. różnice widać gołym okiem. nie wiem, jak z tymi, wyglądają niby ok, chociaż na zdjęciach widać niewiele szczegółów, ale miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z tą istotą, która owe produkty oferuje. że tak zacytuję postać graną przez jednego z moich ulubionych aktorów, przy zakupach mogłabym dorzucić parę groszy i posłać ją do charm school. an.

Pewnego dnia, znudów albo i nie Anna M. Gidyńska :
zgadzam się z tym

przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ROTFL :D
PM Email Poster
wojslawo
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 24 2008, 09:49 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1007

CYTAT
Jak dla mnie to jeden wielki SHIT ;)

to wielkie oszustwo ,lancomy na pierwszy rzut oka podróby tandetne >,no i te ceny smieszne . powinny zawieszac takie aukcje a kup[ujacy po zorientowaniu sie ze to podróby wystawiac negatywy ale działa to w dwie strony i tak rodza sie super sprzedawcy z miloionami pozytywów. p.
PM Email Poster
xxXlostAngelXxx
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 25 2008, 08:33 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 384

CYTAT
to wielkie oszustwo ,lancomy na pierwszy rzut oka podróby tandetne ,no i te ceny smieszne . powinny zawieszac takie aukcje a kup[ujacy po zorientowaniu sie ze to podróby wystawiac negatywy ale działa to w dwie strony i tak rodza sie super sprzedawcy z miloionami pozytywów.

pamana :
lancomy? w sensie JT? bo mnie się właśnie wydaje, że to oryginały. reszta, owszem, podróby.
nie zawsze o to chodzi. przypuszczam, że 8 na 10 kupujących zwyczajnie nie ma pojęcia, że to, co kupiło, nie jest oryginalnym produktem. reszta może się faktycznie boi.
an.
PM Email Poster
Raven
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 26 2008, 05:45 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1344

CYTAT
Cześc, natknełam się na oto taką panią: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid!9 Tusz hugo boss mówi wszystko, ale też sprzedaje dość dziwnie wyglądające (czy ja już jestem przeczulona?!) juicy tubes?! Wydawało mi się że ich nie podrabiają/li?

Wszystko shit, JT wygląda przekonywująco na zdjęciach, ale w tym też pewnie jakiś haczyk JEST, może made in Thailandor Turkey :), jakby nie było u sprzedawcy z tak imponującym asortymentem nie kupiłabym JT nawet za 10 zł. A propos HB, ta użytkowniczka miała niezłu full- wypas: cienie, puder, róż, wspaniały kompakt :) allegro.pl/show_user.php?uid7 i tradycyjnie: tylko u mnie tak tanio :)
Już nie ma, nie wiem, może ktoś "okazyjnie" kupił tą cudną kasetkę :), za to można jeszcze się załapać na Klinika "2 w 1" allegro.pl/show_item.php?item633
Jedyny na allegro, unikat :)
Brak słów :-/
Asieńka P.
PM Email Poster
marcino267
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 26 2008, 03:33 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1476

CYTAT
kiedyś ktoś na allegro na zarzut (negatyw), że sprzedaje podróby, odpowiedział: "A widziałeś, żeby ktoś podrabiał testery?!!"

.. Widziałam, jak --------- Mnie tak odpowiedziano:-). Ale musze przyznac, ze kupilam na allegro 3 razy - raz sie nacielam na ewidentna podrobe, ale dwie inne EDP do tej pory mnie ciesza nieslychanie - polowa ceny sklepowej:-) Oryginalne- zareczam :-)
Aha- welcome back- nie czytalam Was z rok:-)
Beata
PM Email Poster
Karthonix
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 27 2008, 01:13 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 145

CYTAT
Ja jestem realistką-pesymistką: wszystko można podrobić. Widziałam, jak kiedyś ktoś na allegro na zarzut (negatyw), że sprzedaje podróby, odpowiedział: "A widziałeś, żeby ktoś podrabiał testery?!!" Otóż tak, tester też da się podrobić. Inni się tłumaczyli, że np. pierwszy raz w życiu słyszą, żeby ktoś podrabiał L'Oreal i tak dalej. Juicy Tubes nie są tu żadnym wyjątkiem :)

Ano właśnie. Ja od kilku dni zastanawiam się, czy nadszedł już na allegro czas podrabiania próbek Zerknijcie na dwie aukcje próbek "hydra zen" - oczywiście Lancome :)
allegro.pl/show_item.php?item603 allegro.pl/show_item.php?item977
Niby to samo, a w drugim linku o połowę tańsze i jakoś ta tubka inaczej wygląda. W celach testowych zakupiłam, to się sama przekonam, czy podróba
A przy okazji proszę uprzejmie kogoś o podesłanie mi listy Tib, bo mi się zniknęła. ;)

PM Email Poster
adam
Post: Allegro Dziwny Uxzqytkownik Podrxoqby Oryginaxlqy, May 27 2008, 07:07 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1066

CYTAT
Ano właśnie. Ja od kilku dni zastanawiam się, czy nadszedł już na allegro czas podrabiania próbek Zerknijcie na dwie aukcje próbek "hydra zen" - oczywiście Lancome :)
allegro.pl/show_item.php?item603 allegro.pl/show_item.php?item977
Niby to samo, a w drugim linku o połowę tańsze i jakoś ta tubka inaczej wygląda. A przy okazji proszę uprzejmie kogoś o podesłanie mi listy Tib, bo mi się zniknęła. ;)

no, nie tak całkiem to samo. jedno to krem, drugie - fluid. co do różnic - istotnie, brak określenia typu zawartości na tubce nr 2 trochę niepokoi.
to ja przekażę Tib.
a.
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll