Stri-Vectin-SD - lepszy niz Botox?

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Stri-Vectin-SD - lepszy niz Botox?

guzo
Post: Stri Vectin Sd Lepszy Niz Botox, May 24 2008, 01:14 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 345

Będąc dzisiaj w Sephorze dojrzałam wyeksponowany regał z tytułowym specyfikiem. Kupiłam też Twój Styl i znalazłam tam dwustronnicową reklamę na ten temat.
Zapewne jeszcze żadna z was nie zdążyła przeprowadzić pełnej kuracji, ale może któraś już kupiła i zaczęła stosować. Kto ma w planach?
Tak w skrócie: Krem ten został stworzony do walki z rozstępami, a w trakcie testów okazało sie, że świetnie radzi sobie także ze zmarszczkami, bliznami, przebrawieniami i kurzymi łapkami. Chwalą się, że w USA jest to przebój i najskuteczniejszy specyfik redukujący nawet stare rozstępy oraz wydatnie zmniejszający zmarszczki. [Może jakieś grupowiczki, co mieszkają w USA mogą to potwierdzić?] Na polskim rynku Sephora uzyskała wyłaczność na dystrybucję. Drogie to cholerstwo. 59 ml - 390zł, 177 ml - 700 zł. Pierwsze efekty mają być widoczne po miesiącu, kuracja powinna trwać dłużej. Oczywiście cena jest z księżyca, bo w USA opakowanie 177 ml kosztuje 153 $ 465 zł
Zmarszczek nie mam, ale na rozstępy przetestuję za 2-3 miesiące, jeśli pojawią się pozytywne opinie.
Ps. Wrocławianki wiecie gdzie u nas można dostać kosmetyki Olay? Naszła mnie ochota na te chusteczki do demakijażu, co je nagrodzili w Twoim Stylu :)
PM Email Poster
siberianh
Post: Stri Vectin Sd Lepszy Niz Botox, May 25 2008, 09:23 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1120

CYTAT
Ps. Wrocławianki wiecie gdzie u nas można dostać kosmetyki Olay? Naszła mnie ochota na te chusteczki do demakijażu, co je nagrodzili w Twoim Stylu :)

Użytkownik Joanna Pawlus, sącząc kawkę, wyklepał:
W Galerii Centrum jest stoisko tam na tym wielkim stoisku kosmetycznym. Nawet coś tam można popróbować i pogadać z konsultantką, ale ja nie miałam odwagi podejść :)
Krusz.
PM Email Poster
nukan
Post: Stri Vectin Sd Lepszy Niz Botox, May 25 2008, 08:52 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 894

nie wiem dokladnie jak to dziala, bo za duzo rozstepow ani zmarszczek JESZCZE nie mam :) ale jak bylam w Anglii to wiem ze tam byl szal pal i wszystkie laski glodowaly zeby sie taplac w tym kremie. wszystkie gwiazdy rzekomo ich uzywaja. simon cowell, gwyneth, madonna. w cudy nie wierze, ale cos w tym musi byc . :) pozdrawiam
PM Email Poster
gregorowy
Post: Stri Vectin Sd Lepszy Niz Botox, May 25 2008, 10:04 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 944

CYTAT
Chwalą się, że w USA jest to przebój i najskuteczniejszy specyfik redukujący nawet stare rozstępy oraz wydatnie zmniejszający zmarszczki. [Może jakieś grupowiczki, co mieszkają w USA mogą to potwierdzić?]

"Joanna Pawlus"
zapewne nie bede statystycznie wazna probka :)) ale jakos nie zauwazylam tego, co wiecej o tym specyfiku wlasnie dowiedzialam sie z Twojego Stylu. z tego co widze botoks i zabiegi w gabinecie kosmetycznym wciaz dla Amerykanek sa te najwazniejsze. przynajmniej w moim otoczeniu. ale ameryka jest tak wielka,iz nie oznacza to, iz na innym jej krancu to wlasnie jest przebojem.
iwon(k)a
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll