wyciskanie pryszczy jak pozbyć się śladów??

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

wyciskanie pryszczy jak pozbyć się śladów??

Hardcore Holly
Post: Wyciskanie Pryszczy Jak Pozbyxcq Sixeq Xsqladxoqw, May 24 2008, 09:59 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 858

Witam Mam głupie przezwyczajenie - jak zobacze gdzieś na moim ciele kroste to musze ją wycisnąć. Niestety przez to mam czasem ostro poryte czołp ramiona i dekold i zastanawiam sie jak pozbyć się tych plamek które pozostają takie brązowe jak sie wszo zagoi.Jak pozbyć sie ich? pozdrawiam GBW
PM Email Poster
pavel
Post: Wyciskanie Pryszczy Jak Pozbyxcq Sixeq Xsqladxoqw, May 24 2008, 08:20 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 893

CYTAT
Witam Mam głupie przezwyczajenie - jak zobacze gdzieś na moim ciele kroste to musze ją wycisnąć. Niestety przez to mam czasem ostro poryte czołp ramiona i dekold i zastanawiam sie jak pozbyć się tych plamek które pozostają takie brązowe jak sie wszo zagoi.Jak pozbyć sie ich?

MałgosiaM pisze:
Są różne kremy na przebarwienia. ERIS ma taką serię (Pharmaceris) dla skóry z przebarwieniami. Wchodzi w nią krem wybielający i chyba jakiś tonik. Do kupienia raczej w aptekach. Wrzuć sobie w Google: krem+przebarwienia i wylecą także inne propozycje kosmetyków.
PM Email Poster
abe122
Post: Wyciskanie Pryszczy Jak Pozbyxcq Sixeq Xsqladxoqw, May 25 2008, 12:07 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 355

CYTAT
Mam głupie przezwyczajenie - jak zobacze gdzieś na moim ciele kroste to musze ją wycisnąć. Niestety przez to mam czasem ostro poryte czołp ramiona dekold i zastanawiam sie jak pozbyć się tych plamek które pozostają takie brązowe jak sie wszo zagoi.Jak pozbyć sie ich?

i
Też to miałam na plecach w czasach trądziku młodzieńczego. Nie sądzę, aby dało się to jakoś zlikwidować, gdyż jest to efekt nieprawidłowego (siłowego) wyciskania, podczas którego uszkadzasz głębsze warstwy skóry. Ale znika samo po kilku miesiącach, gdy naruszone warstwy skóry już się złuszczą. Kiedyś miałam wiele tych plamek, teraz - ani śladu po nich, ale minęło dobrych kilka lat (zniknęły oczywiście znacznie wcześniej). Chodzi mi tylko o to, że nie jest to skaza na stałe. :)
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll