orzech włoski

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

orzech włoski

Camellia.pl

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 31

Hej, Ostatnio wpadłam na pomysł żeby lekko podfarbować sobie włosy naturalnym ekstraktem z orzecha włoskiego. Czy wiecie może jak to można zrobić? Czy robi się płukankę jakąś czy papkę? No i z jakiej części orzecha, mi się wydaje , że robi się to z łupinek. Proszę o podpowiedź. pozdrawiam
PM Email Poster
zyghom

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1326

CYTAT
Czy wiecie może jak to można zrobić?

Ja kiedys gotowalam liscie orzecha, caly, wielki gar i tym plukalam glowe. Efekt byl taki sobie..
PM Email Poster
ble

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 90

CYTAT
Hej, Ostatnio wpadłam na pomysł żeby lekko podfarbować sobie włosy naturalnym ekstraktem z orzecha włoskiego. Czy wiecie może jak to można zrobić? Czy robi się płukankę jakąś czy papkę? No i z jakiej części orzecha, mi się wydaje , że robi się to z łupinek. Proszę o podpowiedź. pozdrawiam

Pewnego pięknego dnia, a był(a) to środa, 27 lipca 17:42 użytkownik zakręcona, sącząc kawkę, wyklepał:
Mozna kupic w sklepach zielarskich liscie orzecha w paczuszkach, a na paczuszkach jest instrukcja obslugi. Generalnie jest tak, ze z pewnej ilosci suszonych lisci robi sie wywar i tym wywarem plucze sie wlosy. Ja probowalam tak z kora debowa. Dla cierpliwych, zrezygnowalam.
Krusz.
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll