no jaka piękna spódniczka, jaka piekna spódnic

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

no jaka piękna spódniczka, jaka piekna spódnic

aaa
Post: No Jaka Pixeqkna Spxoqdniczka Jaka Piekna Spxoqdnic, May 25 2008, 04:34 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 606

Owszem, jakby tak wywalić te szczypanki, kieszonki, pasek odstający i bardzo natrętny, to by była całkiem ładna i prosta spódnica. W wiadomości Sowa pisze:
I może jeszcze zwięzić o jeden rozmiar, bo teraz wygląda toto jak zdjęte ze starszej siostry (zwłaszcza w okolicach brzucha i bioder). Niemniej jednak takie "cósie" chyba są teraz na topie, bo w WO widziałam spódniczkę o identycznym kroju (pasek, szczypanki, kieszenie), a na domiar złego haftowana zamaszyście w jakieś kolorowe kwiaty. Bleee
PM Email Poster
Bangalter
Post: No Jaka Pixeqkna Spxoqdniczka Jaka Piekna Spxoqdnic, May 25 2008, 07:07 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 457

CYTAT
Mam ciutkę jaśniejszy, ale dla Ciebie, uważam, za ciemny. Chociaż, może na Tobie wyjdzie jaśniejszy Ale i tak, więcej mleczna czekolada, niż gorzka, dla Ciebie. Dla mnie gorzka, nie mleczna (taki mam).

Napisz, oj napisz, jaki miałaś kolor. Właśnie poluję na ładny, naturalny, dość ciemny brąz. Ciepły. I bardzo żałuję, że nie można kupić naturalnych, ciepłych brązów, wszystkie mają jakiś zielonkawy odcień, a ciepłe są tylko kasztany, mahonie i inne, za rude jak dla mnie.
Kaśka
PM Email Poster
danio482
Post: No Jaka Pixeqkna Spxoqdniczka Jaka Piekna Spxoqdnic, May 26 2008, 02:49 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 552

CYTAT
Mogę tylko powiedzieć, że to Wella, seria salonowa. Na stronie niczego takiego nie widzę.

Ale mieszała kolory, czy nałożyła Ci gotowy?
Kaśka
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll