zapachy z warzywniaka

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

zapachy z warzywniaka

ArminPL

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1590

nic dla mnie nie pachnie piekniej, jak surowy ogorek, czy pomidor dojrzaly na sloncu. czy sa zapachy, ktore maja duzo wspolnego z zapachami warzyw?
i przy okazji - nie wiecie, gdzie mozna kupic ten zapach?:
Eau de Parfum Green Tea And Bamboo - Bardzo mocny, wytrawny zapach świeżo skoszonej trawy. Przyziemny? Tak, bo blisko ziemi. Jest chłodny i wyważony. A lekkości dodaje mu nuta zielonej herbaty. Studzi emocje i chłodzi skórę (Lepo, 100 ml: ok. 60 zł).
PM Email Poster
darius5740

Użytkownik

Nr użytkownika: 370

CYTAT
nic dla mnie nie pachnie piekniej, jak surowy ogorek, czy pomidor dojrzaly na sloncu. czy sa zapachy, ktore maja duzo wspolnego z zapachami warzyw? i przy okazji - nie wiecie, gdzie mozna kupic ten zapach?:
Eau de Parfum Green Tea And Bamboo - Bardzo mocny, wytrawny zapach świeżo skoszonej trawy. Przyziemny? Tak, bo blisko ziemi. Jest chłodny i wyważony. A lekkości dodaje mu nuta zielonej herbaty. Studzi emocje i chłodzi skórę (Lepo, 100 ml: ok. 60 zł).

Les Belles, Nina Ricci, zielone. Do kupienia np. tu: perfland.pl/x_C_Dz__P2_6.html
mydlarnia.wroc.pl/lepo7.htm.

PM Email Poster
leparkour

Użytkownik

Nr użytkownika: 739

CYTAT
Les Belles, Nina Ricci, zielone. Do kupienia np. tu: perfland.pl/x_C_Dz__P2_6.html mydlarnia.wroc.pl/lepo7.htm.

mialam!!!:) piekne, szukam dalej:)
dzieki, nie widze cen, ale juz do nich pisze.
PM Email Poster
Marchewa

Użytkownik

Nr użytkownika: 1285

Było smaszno, a jaszmije smukwijne świdrokrętnie na zegwniku wężały, kiedy ruua :
| nic dla mnie nie pachnie piekniej, jak surowy ogorek, czy pomidor | dojrzaly na sloncu. czy sa zapachy, ktore maja duzo wspolnego z | zapachami warzyw?
Są takie perfumy "Eau de campagne", o ile dobrze googlam, to Sisley. Osobiście nie wąchałam, ale koleżanka twierdzi, że to właśnie taki trawiasty zapach (a zakładam, że takie też Cię interesują).
PM Email Poster
rygiellek

Użytkownik

Nr użytkownika: 407

CYTAT

No to ja polecę zapach, który też jest blisko natury. Pachnie jak las po deszczu, kiedy do runa zaczynają docierać pierwsze promienie letniego słońca. Iglasty las :) To "Ozone" Sergio Tacchiniego (sorry za ewentualnie pokręconą pisownię). Coś pięknego :)
Krusz.
PM Email Poster
wolowiec

Użytkownik

Nr użytkownika: 693

CYTAT
nic dla mnie nie pachnie piekniej, jak surowy ogorek, czy pomidor dojrzaly na sloncu. czy sa zapachy, ktore maja duzo wspolnego z zapachami warzyw?

Warzywnych to chyba nie znam. Moj "zielony" zapach to Parfum d'Ete Kenzo - na lato jedyny.
m.
PM Email Poster
lociak luzes

Użytkownik

Nr użytkownika: 131

CYTAT

Les Belles, Nina Ricci, zielone. Do kupienia np. tu: perfland.pl/x_C_Dz__P2_6.html

ruua
tyz mialam. chyba pierwszy raz sie natykam kogos, kto tez to mial :) troche slodkie, ale git.
PM Email Poster
maxspeedway

Użytkownik

Nr użytkownika: 1235

CYTAT
ruua

tyz mialam. chyba pierwszy raz sie natykam kogos, kto tez to mial :) troche slodkie, ale git.

To mnie też dołącz do listy. Dawno bo dawno, ale zawsze. Ale za fajne uważam je do tej pory. I one wogóle słodkie nie były - były do szpiku kości orzeźwiające jak liście pomidorów :)
PM Email Poster
moc11

Użytkownik

Nr użytkownika: 373

CYTAT

kurcze - dopiero jak zobaczylam zdjecie, to mi sie przypomnialo, wieki temu mialam:) dla mnie ten zapach nie byl slodki, tylko taki owocowy. jak ci sie ten zapach podobal, to jeszcze fajna byla taka jedna escada limitowana, co jeszcze niedawno ja mozna bylo kupic na pedecie - takie owoce, ze hej:)
PM Email Poster
Joasia

Użytkownik

Nr użytkownika: 420

ania, to ty bylas wczoraj w tvn style?:)
PM Email Poster
Virus

Użytkownik

Nr użytkownika: 1184

CYTAT
Są takie perfumy "Eau de campagne", o ile dobrze googlam, to Sisley. Osobiście nie wąchałam, ale koleżanka twierdzi, że to właśnie taki trawiasty zapach (a zakładam, że takie też Cię interesują).

bardzo:) musze go poszukac!
PM Email Poster
eMKa

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 52

CYTAT
No to ja polecę zapach, który też jest blisko natury. Pachnie jak las po deszczu, kiedy do runa zaczynają docierać pierwsze promienie letniego słońca. Iglasty las :) To "Ozone" Sergio Tacchiniego (sorry za ewentualnie pokręconą pisownię). Coś pięknego :)

no popatrzcie, jakie z was skarbice wiedzy:) jakos ominelam te zapachy, a z opisu juz mi sie podobaja - dzieki:)
PM Email Poster
kwiatek9101

Użytkownik

Nr użytkownika: 837

CYTAT
Moj "zielony" zapach to Parfum d'Ete Kenzo - na lato jedyny.

a czy on nie zmienil opakowania? bo kojarzy mi sie nazwa, ale nie z tym opakowaniem!
PM Email Poster
Marcin121

Użytkownik

Nr użytkownika: 288

CYTAT

ania, to ty bylas wczoraj w tvn style?:)

Tak.

PM Email Poster
gumes1

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 625

CYTAT
a czy on nie zmienil opakowania? bo kojarzy mi sie nazwa, ale nie z tym opakowaniem!

Troche zmienil. Kiedys tatk toto wygladalo - znaczy mozna bylo postawic ten lisc, teraz tylko lezy :) didier.huard.free.fr/Kenzo-parfumdete.jpg
m.
PM Email Poster
Xperien

Użytkownik

Nr użytkownika: 522

CYTAT
Tak.

zaluje, ale widzialam koncowke. nie wiem dlaczego, ale pomyslalam, ze to ty. choc wyobrazalam sobie ciebie inaczej:)
PM Email Poster
tarnowski

Użytkownik

Nr użytkownika: 1186

CYTAT
Troche zmienil. Kiedys tatk toto wygladalo - znaczy mozna bylo postawic ten lisc, teraz tylko lezy :) didier.huard.free.fr/Kenzo-parfumdete.jpg

ha! no i rozpoznaje - mialam go:)
PM Email Poster
barni

Użytkownik

Nr użytkownika: 1352

CYTAT
zaluje, ale widzialam koncowke. nie wiem dlaczego, ale pomyslalam, ze to ty. choc wyobrazalam sobie ciebie inaczej:)

O, a jak?
BTW, jutro o 22.00 ma być powtórka.

PM Email Poster
asi@

Użytkownik

Nr użytkownika: 470

CYTAT
ruua Użytkownik "Anna M. Gidyńska" napisała w wiadomości

Użytkownik "Katarzyna Kulpa" napisała w wiadomości
Następna! :) Uwielbiałam ten zapach, do dziś stoi na toaletce flakonik z reszteczką. Wącham co jakiś czas i biję się z myślami, kupić następną, nie kupić?
Pozdrawiam Magda-
PM Email Poster
pandf1

Użytkownik

Nr użytkownika: 1582

CYTAT
Następna! :) Uwielbiałam ten zapach, do dziś stoi na toaletce flakonik z reszteczką. Wącham co jakiś czas i biję się z myślami, kupić następną, nie kupić?

Magdalena Pucia
milo mi :)
kupic, ale najpierw poszukac czegos nowego :) ja tak zawsze mam - w rezultacie jedyny zapach, ktory kupilam dwa razy, to Pampleluna Guerlain. i, kurcze, chyba kupie go trzeci raz.
PM Email Poster
Blachol

Użytkownik

Nr użytkownika: 935

CYTAT
w rezultacie jedyny zapach, ktory kupilam dwa razy, to Pampleluna Guerlain. i, kurcze, chyba kupie go trzeci raz.

Omajgot, opisz go, proszę, króciutko: z tych słodkich czy z tych rzeźkich? Zaciekawionam :)
Krusz.
PM Email Poster
paulina17_17

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1196

CYTAT
Omajgot, opisz go, proszę, króciutko: z tych słodkich czy z tych rzeźkich? Zaciekawionam :)

Użytkownik "Kruszyzna" <[spam_won].

orzezwiajacy..:) to grejpfrut, po prostu czysty, gorzkawy, prawdziwy grejpfrut.
PM Email Poster
Polishstartups

Użytkownik

Nr użytkownika: 1558

CYTAT

A nie, to be :)
Krusz. ciepłolubna ;)
PM Email Poster
Mituso

Użytkownik

Nr użytkownika: 1043

CYTAT
i przy okazji - nie wiecie, gdzie mozna kupic ten zapach?:

Na stronie sorea.pl są fajnie opisane perfumy i przy dużej ilości napisane jakie są podobne, może to coś pomoże.

PM Email Poster
mi5tic

Użytkownik

Nr użytkownika: 520

CYTAT
O, a jak?

to zalezy, czy uzywasz innego nicka na innej grupie i czy cie z kims nie myle:)
PM Email Poster
Graffi

Użytkownik

Nr użytkownika: 1498

CYTAT
Krusz. ciepłolubna ;)

Kup se, albo powąchaj najpierw Brit Burberry. Normalny. Ja sobie powąchałam i 2 godziny później kupiłam. Na teraz bardzo OK.

PM Email Poster
ryba_pank

Użytkownik

Nr użytkownika: 1008

CYTAT
Kup se, albo powąchaj najpierw Brit Burberry. Normalny. Ja sobie powąchałam i 2 godziny później kupiłam. Na teraz bardzo OK.

Pewnego pięknego dnia, a był(a) to środa, 21 września 20:10 użytkownik Anna M. Gidyńska, sącząc kawkę, wyklepał:
Brit u-wiel-biam. Niniejszym donoszę :)
Krusz.
PM Email Poster
pjf

Użytkownik

Nr użytkownika: 1105

CYTAT
On Mon, 19 Sep +, in pl.rec.uroda "ruua" wrote in :
O, a jak?
BTW, jutro o 22.00 ma być powtórka.

Niestety moja kablowka nie ma jeszcze TVN Style (chociaż są inne programy TVN)
PM Email Poster
Inquistor

Użytkownik

Nr użytkownika: 885

CYTAT

Ha. A jak znajdujesz Brit Red? Ja myślałam nad nim, ale jednak za duży to zapach, za intensywny.

PM Email Poster
witoldd1

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 280

CYTAT
to zalezy, czy uzywasz innego nicka na innej grupie i czy cie z kims nie myle:)

Nie wydaje mi się, żebym gdzie indziej w usenecie podpisywała się inaczej. Może kiedyś, ale nazwisko zawsze się pojawiało.

PM Email Poster
panoramikx

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 814

CYTAT
Dnia 9/21/ 10:31 AM,Użytkownik Margaret usiadł wygodnie i napisał:

Kruszyzna
no co chcesz, zapach prosto z warzywniaka :)
BTW to najlepszy zapach owocowy, jaki znam. bardzo prawdziwy, a jednoczesnie z ciekawa, specyficzna, elegancka nuta. i wcale nie jest taki chlodny (IMHO), nawet w zimie go lubie.
PM Email Poster
mifox1

Użytkownik

Nr użytkownika: 883

CYTAT
kurcze - dopiero jak zobaczylam zdjecie, to mi sie przypomnialo, wieki temu mialam:) dla mnie ten zapach nie byl slodki, tylko taki owocowy. jak ci sie ten zapach podobal, to jeszcze fajna byla taka jedna escada limitowana, co jeszcze niedawno ja mozna bylo kupic na pedecie - takie owoce, ze hej:)

ruua
escada mi sie kojarzy ze straszna slodzizna wlasnie :) wata cukrowa z brzoskwiniami, cos w tym stylu. jak to ta rozowa, to nie dla mnie :)
PM Email Poster
maciunio

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 649

CYTAT
Ha. A jak znajdujesz Brit Red? Ja myślałam nad nim, ale jednak za duży to zapach, za intensywny.

Nie znam. Za intensywny, mówisz? To może będzie dla mnie w sam raz ;) Jestem na etapie poszukiwania jakiegoś zapachu, bo EL Plasures kończy się nieuchronnie (jeszcze kilka "psików" zostało). Nie, nie, nie w moim stylu ten zapach, absolutnie, ale dostałam go jako dodatek do prenumeraty i zużyłam, a co się będę (kubełek). Jak znam życie, kupię coś zupełnie innego, niż miałam zamiar, ale nowe Brit chętnie zwącham :)
Krusz.
PM Email Poster
ewelinka328

Użytkownik

Nr użytkownika: 1552

CYTAT
Nie znam. Za intensywny, mówisz? To może będzie dla mnie w sam raz ;) Jestem na etapie poszukiwania jakiegoś zapachu, bo EL Plasures kończy się nieuchronnie (jeszcze kilka "psików" zostało). Nie, nie, nie w moim stylu ten zapach, absolutnie, ale dostałam go jako dodatek do prenumeraty i zużyłam, a co się będę (kubełek). Jak znam życie, kupię coś zupełnie innego, niż miałam zamiar, ale nowe Brit chętnie zwącham :)

Sprawdź. Jest niezły, ale dla mnie za słodki - Brit to i tak dla mnie duża odmiana, zazwyczaj używałam innych perfum.
Ma być jeszcze Brit Gold, ale nie wiem, kiedy pojawi się w PL.
Pleasures nie jest nawet takie złe, tyle tylko, że jak dla mnie nijakie. No, takie nie do odróżnienia.

PM Email Poster
Zbyshek

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 576

CYTAT
Sprawdź. Jest niezły, ale dla mnie za słodki - Brit to i tak dla mnie duża odmiana, zazwyczaj używałam innych perfum. Ma być jeszcze Brit Gold, ale nie wiem, kiedy pojawi się w PL.
Pleasures nie jest nawet takie złe, tyle tylko, że jak dla mnie nijakie. No, takie nie do odróżnienia.

Ach, ja słodzizny uwielbiam. Takie właśnie ciepłe jak Brit, a nie takie landrynusy :)
O, będę wyglądać :)
Prawda? Niby ładne, ale 150 innych pachnie podobnie. Poza tym dla mnie zdecydowanie za świeże. Fajnie, że było, zużyłam, bo zapach ładny i na mojej skórze, jakby to ująć, był cieplejszy niż na innej skórze, ale to jednak nie to. A ja szukam czegoś, co byłoby odpowiednikiem Guinnesa wśród piw - nie zapomina się tego smaku i nie pomyli z innym. Wybredna jestem, co? :) Czymś takim jest Tresor, ale Tresor do pracy, do _mojej_ pracy jest absolutnie nie do przyjęcia. To musi być coś dyskretnego, ciepłego, nienarzucającego się. Taki jest właśnie Brit. Tresor przy nim to morderca :) Pewnie i tak zdecyduję się w końcu na klasyczną Campbellkę :)
Krusz.
PM Email Poster
Kala

Użytkownik

Nr użytkownika: 1055

CYTAT
Sprawdź. Jest niezły, ale dla mnie za słodki - Brit to i tak dla mnie duża odmiana, zazwyczaj używałam innych perfum.
Ach, ja słodzizny uwielbiam. Takie właśnie ciepłe jak Brit, a nie takie landrynusy :) Pleasures nie jest nawet takie złe, tyle tylko, że jak dla mnie nijakie. No, takie nie do odróżnienia.
Prawda? Niby ładne, ale 150 innych pachnie podobnie. Poza tym dla mnie zdecydowanie za świeże. Fajnie, że było, zużyłam, bo zapach ładny i na mojej skórze, jakby to ująć, był cieplejszy niż na innej skórze, ale to jednak nie to. A ja szukam czegoś, co byłoby odpowiednikiem Guinnesa wśród piw - nie zapomina się tego smaku i nie pomyli z innym. Wybredna jestem, co? :) Czymś takim jest Tresor, ale Tresor do pracy, do _mojej_ pracy jest absolutnie nie do przyjęcia. To musi być coś dyskretnego, ciepłego, nienarzucającego się. Taki jest właśnie Brit. Tresor przy nim to morderca :) Pewnie i tak zdecyduję się w końcu na klasyczną Campbellkę :)

To Red jest za landrynkowate. Niby takie nie-nastolatkowe, ale jednak dusząca landryna.
Ja tak mam z Happy To Be, mam takie mini, 4 ml. Letnie, ładne, nie gryzące, ale takie.. nijakie.
A znasz Goodlife Davidoffa? Też bardzo ładne, takie ciepłe, słodkie, ale nie nachalne.

PM Email Poster
businessnoww

Użytkownik

Nr użytkownika: 653

CYTAT
To Red jest za landrynkowate. Niby takie nie-nastolatkowe, ale jednak dusząca landryna. A znasz Goodlife Davidoffa? Też bardzo ładne, takie ciepłe, słodkie, ale nie nachalne.

O, to nie. Landrynkom mówimy stanowcze nie.
Nie znam. Davidoff kojarzy mi się z czymś potwornie ostrym i świezym do bólu, a przeznaczonym dla mężczyzn. Uuuuch, coś strasznego, Cool Water czy jakoś tak, takie granatowe. Zraziło mnie to kompletnie i do tej pory, jak widzę logo Davodoffa, to na wszelki wypadek przechodzę na drugi koniec drogerii :)) Ale dla nauki sie poświęcę i sprawdzę, jak good jest to life ;)
Krusz.
PM Email Poster
motyllek444

Użytkownik

Nr użytkownika: 706

CYTAT
A znasz Goodlife Davidoffa? Też bardzo ładne, takie ciepłe, słodkie, ale nie nachalne.
Nie znam. Davidoff kojarzy mi się z czymś potwornie ostrym i świezym do bólu, a przeznaczonym dla mężczyzn. Uuuuch, coś strasznego, Cool Water czy jakoś tak, takie granatowe. Zraziło mnie to kompletnie i do tej pory, jak widzę logo Davodoffa, to na wszelki wypadek przechodzę na drugi koniec drogerii :)) Ale dla nauki sie poświęcę i sprawdzę, jak good jest to life ;)

Tak, Cool Water to śmierdziuch, ale Good Life jest bardzo ok. Echo, najnowszy zapach, jest całkiem nijaki, więc nie polecam.

PM Email Poster
edric

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 698

CYTAT
no co chcesz, zapach prosto z warzywniaka :) BTW to najlepszy zapach owocowy, jaki znam. bardzo prawdziwy, a jednoczesnie z ciekawa, specyficzna, elegancka nuta. i wcale nie jest taki chlodny (IMHO), nawet w zimie go lubie.

Pewnego pięknego dnia, a był(a) to środa, 21 września 22:51 użytkownik Katarzyna Kulpa, sącząc kawkę, wyklepał:
W sumie tak, nie wiem, dlaczego sie czepiam :))
O, skoro zachęcasz, to jednak przewącham sprawę :)
Krusz.
PM Email Poster
kamila3p1

Użytkownik

Nr użytkownika: 1025

CYTAT
escada mi sie kojarzy ze straszna slodzizna wlasnie :) wata cukrowa z brzoskwiniami, cos w tym stylu. jak to ta rozowa, to nie dla mnie :)

no wlasnie oni teraz od paru lat poszli w takie slodkie niestety wlasnie. ale oni maja co roku nowy zapach na lato, zawszew tej samej butelce, tylko ona kolorem sie rozni, raz jest przezroczysta, raz matowa. tamta byla matowa jasnozielona, chyba tylko 30 ml. to bylo b. dawno temu, od tamtego czasu juz zaden ich zapach mi sie nie podobal, bo wlasnie za slodki dla mnie.
PM Email Poster
faxepl

Użytkownik

Nr użytkownika: 1125

CYTAT
BTW to najlepszy zapach owocowy, jaki znam. bardzo prawdziwy, a jednoczesnie z ciekawa, specyficzna, elegancka nuta. i wcale nie jest taki chlodny (IMHO), nawet w zimie go lubie.

kurcze, dla mnie byl taki za gorzki.. ale powacham jeszcze raz:) dla mnie za to ukochanym zapachem geurlain jest z tej samej serii, co te grejpfrut zapach "herba fresca" - zapach slabej herbatki z cytrynka, no dla mnie bomba. zreszta ten zapach kupilam dzieki poleceniu kogos na tej grupie, za to co mu serdecznie dziekuje:)
PM Email Poster
fitti

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 289

CYTAT
kurcze, dla mnie byl taki za gorzki.. ale powacham jeszcze raz:) dla mnie za to ukochanym zapachem geurlain jest z tej samej serii, co te grejpfrut zapach "herba fresca" - zapach slabej herbatki z cytrynka, no dla mnie bomba. zreszta ten zapach kupilam dzieki poleceniu kogos na tej grupie, za to co mu serdecznie dziekuje:)

ruua
och, herba jest fantastyczna. tez bym kupila :)
PM Email Poster
sweet_lady

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1076

CYTAT
tamta byla matowa jasnozielona, chyba tylko 30 ml. to bylo b. dawno temu, od tamtego czasu juz zaden ich zapach mi sie nie podobal, bo wlasnie za slodki dla mnie.

ruua
to wyjasnia sprawe. ja myslalam o czyms, co wachalam niedawno, i bylo to rozowe i slodkie jak sto landrynek :)
PM Email Poster
darius5740

Użytkownik

Nr użytkownika: 370

CYTAT

Kruszyzna
No i zachęciłyście mnie, no. Poleciałam do Sephory, obwąchałam i kiszka. Tzn, bardzo ładnie pachnie sam z siebie, natomiast na mnie się nieciekawie rozwija, szkoda. Ale, ale, nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła innych stojących obok zapachów Burberry -- i bardzo mi podpasował Touch. Niby niepozorny, a na mnie pachnie całkiem, całkiem. No i kupiłam -- wszystko przez Was, o! :-)
Anetek
PM Email Poster
Zbyshek

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 576

CYTAT
No i zachęciłyście mnie, no. Poleciałam do Sephory, obwąchałam i kiszka. Tzn, bardzo ładnie pachnie sam z siebie, natomiast na mnie się nieciekawie rozwija, szkoda. Ale, ale, nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła innych stojących obok zapachów Burberry -- i bardzo mi podpasował Touch. Niby niepozorny, a na mnie pachnie całkiem, całkiem. No i kupiłam -- wszystko przez Was, o! :-)

Aneta Baran
to ja po primo gratuluje, a po drugo nawiaze do tematu - guerlainowa Akwa Alegoria pojawila sie na truskawie w duzym wyborze i jak zwykle korzystnej cenie. z czego nie omieszkalam skorzystac :)
przy czym zawiodlam sie ostatnio w perfumerii - wachnelam Orange magnifica czy jakos tak, i odrzucilo mnie, niestety, a tak na nia liczylam. za to Anisia bella calkiem-calkiem.
PM Email Poster
karolcia

Użytkownik

Nr użytkownika: 108

CYTAT
to ja po primo gratuluje, a po drugo nawiaze do tematu - guerlainowa Akwa Alegoria pojawila sie na truskawie w duzym wyborze i jak zwykle korzystnej cenie. z czego nie omieszkalam skorzystac :) przy czym zawiodlam sie ostatnio w perfumerii - wachnelam Orange magnifica czy jakos tak, i odrzucilo mnie, niestety, a tak na nia liczylam. za to Anisia bella calkiem-calkiem.

Katarzyna Kulpa
Po primo to nie ma czego i po co gratulować, bo na zdrowy chłopski rozsądek to na kiego muchomora mi kolejne perfumy? ;-) A co do secundo, to którą tym razem kupujesz? Grapefruitową znów? Ona fajna, tylko bardzo na lato, a tutaj już jesień przyszła, nie ma na to rady
To coś z anyżkiem? Brrrr. Anyżek to ja tylko w takich ciasteczkach-precelkach, co to dawno temu w sklepach bywały, toleruję. No ale nic, obwącham i wyrażę opinię (albo i nie. ;-))
Perfumetek
PM Email Poster
adita22

Użytkownik

Nr użytkownika: 891

CYTAT
Po primo to nie ma czego i po co gratulować, bo na zdrowy chłopski rozsądek to na kiego muchomora mi kolejne perfumy? ;-) A co do secundo, to którą tym razem kupujesz? Grapefruitową znów? Ona fajna, tylko bardzo na lato, a tutaj już jesień przyszła, nie ma na to rady To coś z anyżkiem? Brrrr. Anyżek to ja tylko w takich ciasteczkach-precelkach, co to dawno temu w sklepach bywały, toleruję. No ale nic, obwącham i wyrażę opinię (albo i nie. ;-))

Aneta Baran
siostro :)
nie, herba fresca. tez na lato, ale co tam. najwyzej postoi, a w sumie zawsze chcialam ja miec. BTW pampleluny uzywam nawet w zimie.
ano, z anyzkiem. ja lubie :)
PM Email Poster
DJTomasz30

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 170

CYTAT
Po primo to nie ma czego i po co gratulować, bo na zdrowy chłopski rozsądek to na kiego muchomora mi kolejne perfumy? ;-) siostro :) nie, herba fresca. tez na lato, ale co tam. najwyzej postoi, a w sumie zawsze chcialam ja miec. BTW pampleluny uzywam nawet w zimie. ano, z anyzkiem. ja lubie :)

Katarzyna Kulpa
Ano ;-) Po obwąchaniu tych wszystkich Aqua Allegoria chciałam kupić kolejne, ale się opamiętałam ;-)
Herba Fresca prześliczna, to właśnie ona się na mnie rzuciła wrzeszcząc 'kup mnie! Mnie wybierz! Wybierz mnieee!' Na szczęście byłam dzielna ;-) Pamplelune też ładna, ale z grapefruitowych zapachów to jednak wolę Le Monde est Beau. Nie do pobicia IMHO.
Zapach istotnie zacny, ale jednak nie mój typ. Szkoda, że w tej serii nie ma zapachu magnolii -- kiedyś używałam Magnolii Yves Rocher -- zobaczyłam w sobotę, że z serii Aqua Allegoria jest piwonia, dużo ładniejsza niż Pivoine z YR, więc wyobraziłam sobie, jaka mogłaby być ta ichnia hipotetyczna magnolia, wzdech. No cóż, nie zawsze musi być kawior
Anetek
PM Email Poster
Davi

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1459

CYTAT
Herba Fresca prześliczna, to właśnie ona się na mnie rzuciła wrzeszcząc 'kup mnie! Mnie wybierz! Wybierz mnieee!' Na szczęście byłam dzielna ;-) Pamplelune też ładna, ale z grapefruitowych zapachów to jednak wolę Le Monde est Beau. Nie do pobicia IMHO. Zapach istotnie zacny, ale jednak nie mój typ. Szkoda, że w tej serii nie ma zapachu magnolii -- kiedyś używałam Magnolii Yves Rocher -- zobaczyłam w sobotę, że z serii Aqua Allegoria jest piwonia, dużo ładniejsza niż Pivoine z YR, więc wyobraziłam sobie, jaka mogłaby być ta ichnia hipotetyczna magnolia, wzdech. No cóż, nie zawsze musi być kawior

Aneta Baran
e tam, bylo kupic ;))
no to dla mnie zdecydowanie odwrotnie. on pachnie grapefruitowo? mnie raczej zalatywal cytryna, ale moze zle pamietam, bo dawno wachalam. te wszystkie Kenza mi jakos nie leza.
ano :) ja bym chetnie powitala wiecej owocowych zapachow, moze cos typu jablko/gruszka/melon mniam :)
PM Email Poster
Leniwiec

Użytkownik

Nr użytkownika: 1360

CYTAT
e tam, bylo kupic ;)) no to dla mnie zdecydowanie odwrotnie. on pachnie grapefruitowo? mnie raczej zalatywal cytryna, ale moze zle pamietam, bo dawno wachalam. te wszystkie Kenza mi jakos nie leza. ja bym chetnie powitala wiecej owocowych zapachow, moze cos typu jablko/gruszka/melon mniam :) -- kasica, co sie znow zestarzala

Katarzyna Kulpa
Szóste z kolei? ;-) Nieee, to już byłby ciężki przesadyzm. Już ten Touch mi w zasadzie nie za bardzo był potrzebny ;-)
Mnie w zasadzie tylko ten się podoba, uwielbiam i kocham, najcudowniejsze w świecie letnie perfumy. I tak, mój zadarty nos wyczuwa w nim grapefruita.
O nienienie, tylko nie jabłko, koszmarne Zielone Jabłuszko z czasów mojego nastolęctwa ;-) Gruszka, tak. Chociaż gruszki to ja raczej w postaci gruszkówki wolę ;-) A melon świetny żel pod prysznic robi Bourjois, o zapachu melona właśnie, cudo. Wody toaletowej nie stwierdzono
Iiiitam, i tak młoda jesteś ;-) Wszystkiego najczekoladowszego!
Anetek, co wcina sorbet melonowy
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll