Makijaz w stylu gejszy |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| antek |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 60 Nr użytkownika: 504 Dołączył: 01-December 07 |
Witam
Potrzebuje wykonac dosyc specyficzny makijaz, ale nie wiem jakich kosmetykow uzyc zeby osiagnac interesujacy mnie efetk. Chodzi mi o to zeby skora wygladala na bardzo blada, wrecz truopio blada ewentualnie na biala jak u gejszy. Prosze o pomoc PasQdka |
||
| pooshh |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 60 Nr użytkownika: 711 Dołączył: 29-January 08 |
najlepiej farba do charakteryzacji ,jest idealnie biala ,plus czarne kreski i czerwone male usteczka. p. |
||
| sokolt |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 758 Nr użytkownika: 1118 Dołączył: 25-January 08 |
PasQdka Trupio blada? Kup zielony puder korekcyjny, przypudruj mieszanka tego i translucentnego na najjasniejszy podklad. Robilam sie tak raz na zombie :) Mozna tez uzyc bialego cienia zamiast pudru, znowu na najjasniejszy mozliwy podklad. |
||
| damiano80692 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 1488 Dołączył: 30-June 07 |
A gdzie mozna kupic taka farbe do charakteryzacji - w trojmiescie albo internecie. pamana : |
||
| Diabolo |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1110 Nr użytkownika: 1168 Dołączył: 05-February 08 |
pamana : ja bym dodała ociupine jakiegoś perłowego cienia na powieki, dosłownie delikatne muśnięcie np bardzo delikatnym, raczej w chłodnym odcieniu, różowym |
||
| tig3r |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 142 Nr użytkownika: 448 Dołączył: 17-June 07 |
PasQdka : Spróbuj tutaj: euro-fashion.pl/skleppliki/produkty.php?nr_rodzicau Ale ZTW nie sprzedają detalicznie. Spróbuj. Jak Ci jednak odmówią, to daj znać na priva. Ja tam swobodnie robię zakupy. Eulalka |
||
| mateuszm |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1033 Dołączył: 19-November 07 |
Dziekuje za wszystkie rady wypobuje i pochwale sie rezultatem :-) znaczy zdjeciem. Jestem uczennica szkoly fotograficznej i wlasnie eksperymentuje z autoportretem a jak wiadomo dobry makijaz to podstawa ;-)
Pozdrawiam cieplutko PasQdka |
||
| amfetaminka001 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 176 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 01-September 07 |
Dziekuje za wszystkie rady wypobuje i pochwale sie rezultatem :-) znaczy zdjeciem. Jestem uczennica szkoly fotograficznej i wlasnie eksperymentuje z autoportretem a jak wiadomo dobry makijaz to podstawa ;-) Pozdrawiam cieplutko PasQdka PasQdka : |
||
| ksymis |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 166 Nr użytkownika: 379 Dołączył: 20-May 08 |
PasQdka : dobrze kryjący podkład w najjaśniejszym odcieniu, jaki uda Ci się znaleźć plus biały puder. |
||
![]() |
![]() |