zielone zapachy |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Albert |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 1535 Dołączył: 23-July 07 |
jesli takie lubicie, napiszcie jakie konkretnie (damskie). szkoda, ze z tego rodzaju zapachow wiele jest w seriach limitowanych. ja uwielbiam:
zielone gio armaniego biale z niebieskim korkiem kenzo nina ricci - butelka zielona zabka w rozowej koronie azarro zielone taka stara escada - zielona jasna matowa butelka ze zlotym korkiem in love again ysl guerlain - herbatka z cytrynka dkny - zielone jabluszko cc - ck one dolce & gabbana - light blue avon - zielony plyn w przezroczystej butelce givenchy - my lancome - o oui |
||
| kamillozo |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 65 Nr użytkownika: 1149 Dołączył: 04-September 07 |
z tych co wymieniałaś ja uwielbiam DKNY BE DELICIOUS i już bym chciała, żeby wiosna przyszła i żeby słonko świeciło i żeby można było w końcu się fajnie ubrać, a nie ciągle kurtki, swetry, szaliki, żeby już się zazieleniło, no to sie trochę rozmarzyłam ;) A jak myślicie jakie ciuchy będą modne w tą wiosnę, ja zauważyłam, że jest tendencja na takie spodnie za kolono, nawet mi się podobają :) A właśnie czy używałyście takiego preparatu Lieraca - body lift 10 minceur, dzisiaj koleżanka mi opowiadała, że po 3 tygodniach stosowania - 2 cm mniej w obwodzie uda, a skóra jędrna. Czy któraś z Was może używała tego cuda i może potwierdzić jego wręcz "zbawienne" ;) działanie? Pozdrawiam, Agata |
||
| jowita_15 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 194 Nr użytkownika: 94 Dołączył: 03-August 07 |
"siliana" : lubicie. oprocz kilku przez Ciebie wymienionych, Relaxing Fragrance Shiseido. mniej zielone, ale tez swieze - T girl Tommy Hilfiger (nie mylic z Tommy Girl!), nad wyraz wiosenny zapach. a tak w ogole, to jakie macie plany zapachowe na wiosne? |
||
| sylvoo |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 199 Nr użytkownika: 1281 Dołączył: 20-February 08 |
Cały czas Hermes wątpię, zeby pojawiło sie coś co go przebije ;) Chyba, ze Guerlain w Aquach wymysli w końcu coś na miare Pampelune :) |
||
| Funkenschlag |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 116 Nr użytkownika: 477 Dołączył: 30-July 07 |
Użytkownik "Lia" napisał w pewnie ich nowa limitowanka.. w sumie nie sprawdzalam info :), ale Nil wyszedl rok po Mediterranee, wiec w tym roku znowu moze wyjsc cos nowego , co "Wyrzuci" Nil z obiegu, wiec uwazaj;)) |
||
| mojecki |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 175 Nr użytkownika: 997 Dołączył: 02-March 08 |
Nie mamy (my król), jak zwykle wtopimy pewnie na początek w cos obiecującego co jak zwykle okaże się jednak pomyłką a potem wrócimy do starych kochanych ramot. :/ bo lubimy ciężkie, orientalne, pudrowe ale nie słodkie a jakoś nie znaleźliśmy jeszcze takich w na 100% zadowalającej wersji lekkiej, letnio wiosennej. Ale może zdarzy się cud i zmienia nam się gusta? To się chyba czasami zdarza? :-) |
||
| sz6cho |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 687 Dołączył: 16-February 08 |
Katarzyna Kulpa : U mnie od lat to samo. Parfum d'Ete Kenzo i woda bzowa YR |
||
| Shoqe |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1138 Nr użytkownika: 49 Dołączył: 24-September 07 |
"magia" ???????? |
||
| Harandil |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 178 Nr użytkownika: 691 Dołączył: 23-April 08 |
Czego nie zrozumiałas z nazwy zapachu? |
||
| roksiakb |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 110 Nr użytkownika: 621 Dołączył: 22-July 07 |
Magdalena : Cos nie halo? |
||
| liliana |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 191 Nr użytkownika: 593 Dołączył: 25-February 08 |
"magia" A jakże, telefon działa:) Cholera juz nawet nie perfum, tylko parfum. Ewolucja? Magdalena |
||
| Raven |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1160 Nr użytkownika: 1344 Dołączył: 27-September 07 |
Czepiać to się też trzeba umieć i języki znać, i nazwy zapachów |
||
| bnq |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 86 Nr użytkownika: 1151 Dołączył: 23-June 07 |
"Lia" A to zwracam honor. Lenistwo wyszło mi bokiem - pogooglać sie nie chciało. Jedynie na wytłumaczenie mam to, ze tydziec miałam dosłownie tragiczny, to i mózg zlasowany przy tym. Pozdrawiam M. |
||
| nkpodrasuj |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 120 Nr użytkownika: 583 Dołączył: 08-July 07 |
siliana : () O tak, tak! :) Psikam sie nim ostatnio bez umiaru :> Troszke sie znudzilo. Dorzuce jeszcze Versace Versus Time To Relax. Jak dla mnie zielony, chociaz dla innych moze troche korzenny, orientalny. No i obowiazkowo Angel Schlesser Femme - ten zapach mnie powala! Pozdrawiam Aduś |
||
| Ewa___007 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 105 Nr użytkownika: 1501 Dołączył: 08-August 07 |
Wiele z tych zapachów możesz znaleźć na tagomago.pl - polecam:) |
||
| Jacek |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 426 Nr użytkownika: 985 Dołączył: 08-September 07 |
Pewnego pięknego dnia, a był(a) to piątek, 24 lutego 13:15 użytkownik Sowa, sącząc kawkę, wyklepał: Siostro! Czuję się zrozumiana :) Krusz. |
||
| Haku |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 558 Nr użytkownika: 198 Dołączył: 10-May 08 |
Myślałam, że spadnę z krzesełka na francuskim, jak się dowiedziałam, w jaki sposób się to czyta :))). W ogóle strasznie nie lubię francuskiego, ale muszę przyznać, że momentami zabawny jest :). Maja |
||
![]() |
![]() |