stylista |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| zuczek126p |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 750 Nr użytkownika: 376 Dołączył: 18-April 08 |
poszukuję jakiegoś w Warszawie, czy możecie mi kogoś polecić? Ewa
|
||
| wodna |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 390 Nr użytkownika: 323 Dołączył: 21-April 08 |
Użytkownik "Ewa" napisał Zależy czego oczekujesz . może trochę sprecyzuj wymagania. Zawsze mogę polecić siebie ;-) jakby nie było jestem (też) stylistką. Pozdrawiam MOLNARka |
||
| damiano80692 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 1488 Dołączył: 30-June 07 |
Molnarko, a jestes z warszawy? ja bym rowniez bardzo chetnie skorzystala z porady stylistki:) chcialabym sie dowiedziec jakie ubranka bylyby najlepsze zeby podkreslic moja sylwetke jakos nie moge sobie ostatnio znalezc fajnych ubran:( no i wiesz, fajnie byloby dostac rowniez kilka milych porad w kwestii wlosow, makijazu jak wygladaja takie spotkania ze stylistka? pozdrawiam cieplutko, Julianna |
||
| Getrox |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 80 Dołączył: 21-September 07 |
i E tak takie spotkanie To że sama wiesz, to za mało. Trzeba takiego stylistę zabrać ze sobą do sklepów na ciuchy -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| daniusal |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 192 Nr użytkownika: 466 Dołączył: 13-January 08 |
No wiem, wiem. Dlatego wlasnie chcialam sie zapytac jak to cenowo wyglada I czy moge sie z Molnarka na takie chodzenie po sklepach kiedys umowic Chociaz wiesz, moze sklepy nie sa mi tak potrzebne bo ja mam sporo ciuchow tylko nie potrafie polaczyc tego wszystkiego ze soba. Julianna Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał w wiadomości z no |
||
| Trzech_stYle |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 937 Dołączył: 26-February 08 |
wyglada Połowę wyrzucić, bo nie ta gama kolorystyczna, a reszta już się sama połączy. ;-) -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| tomecki16 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 79 Nr użytkownika: 915 Dołączył: 22-September 07 |
Użytkownik "Julianna" napisał w Owszem ;-) Bardzo mnie to cieszy ;-) i Takie standardowe spotkanie (ze mną) trwa około 2-3 godzin (w domu klientki). Rozmawiamy o kolorystyce danej osoby (makijaż, włosy, ciuchy), fryzurze (co pasuje a co trochę mniej, jak dbać), figurze (jak podkreślić atutu i jak ukryć defekty), makijażu (korekty, nauka), przegląd szafy i kombinacje ubraniowe jak najbardziej (_nie_ chodze po sklepach z klientką). To informacja w takim duuużym uproszczeniu ;-) Po resztę zapraszam na priva ;-) Pozdrawiam MOLNARka |
||
| elwisss |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 75 Nr użytkownika: 629 Dołączył: 02-October 07 |
A dlaczego nie? Tak mi się wydaje, że klientce - szczególnie zapracowanej, której potrzebne jest odświeżenie garderoby to by się właśnie przydało? Naprawdę nie ma na to rynku? -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| haq |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 658 Nr użytkownika: 934 Dołączył: 14-August 07 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał Głównie dlatego, że ja mam całkiem inną pracę zarobkową a wizażowanie traktuję jak swego rodzaju hobby albo "misje" (choć mam uprawnienia i praktykę to zawód wykonuje całkiem inny). Nie chcę (ja MOLNARka) więc na to poświęcać zbyt wiele czasu - a takie chodzenie po sklepach jest niestety czasochłonne. I jeszcze jedna rzecz - naprawdę stosunkowo mało jest takich klientek - które jednak by sie na to zdecydowały (bo to konkretne pieniądze kosztuje) - a to już wiem od koleżanek po fachu, które robią to zawodowo. pozdrawiam MOLNARka |
||
| n1l3 |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 343 Dołączył: 27-June 07 |
kosztuje) - A ile Twoim zdaniem kosztuje latanie po sklepach za godzinę? Kiedyś widziałam w gazecie jakieś abstrakcyjne liczby. Moja znajoma wizażystka też zasadniczo po sklepach nie lata, więc nie wiem, jakie ma stawki -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| wormux29 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 108 Nr użytkownika: 225 Dołączył: 17-February 08 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał Pamiętam z rozmowy z jedną z koleżanek, która to robi od 100 pln w zwyż. I jeszcze jakiś % od tego co kupią. Ale to jedna dana jaką mam - więc mało adekwatna ;-) Ja po prostu _w_ogóle_ tego nie robię więc się nawet dokładnie nie interesowałam (i tak bym odmówiła nawet jakbym znalazła klientkę). BTW - jak robię stylizację panny młodej - to chodzę z nią do kilku salonów ;-) Ale wtedy cena jest inna - wliczona w całość usługi. Pozdrawiam MOLNARka |
||
| silvaran.openid.pl |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 43 Nr użytkownika: 500 Dołączył: 09-January 08 |
zwyż. O kurcze sorry ze sie wtrace i to z taka uwaga ale ten procent od tego co kupia to chyba przesada? Jak myslicie? No wywalilo mnie to kołami do gory!:) Kaska |
||
| laki |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 926 Dołączył: 08-May 08 |
Mi też się to nie podoba o tyle, ze "stylistce" w żaden sposób nie będzie zależało, żeby zrobić te zakupy w miarę tanio, a z drugiej strony jak się człowiek n taką usługę decyduje, to znaczy, że go na to stać -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| szczyrk1 |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 774 Nr użytkownika: 113 Dołączył: 02-September 07 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał w Nawet jak tego % nie będzie to też jej nie będzie zależało. Ona tylko wybiera to co (jej zdaniem) najlepiej pasuje - i nie patrzy na metki. Od tego jest klientka ;-))) Jeszcze tylko na zakończenie dodam, że mi się to tez nie podoba - jako klientce oczywiście ;-) Jako stylistka się nie wypowiadam w tej kwestii bo nie świadczę takich usług ;-) Pozdrawiam MOLNARka, która uważa, że znając założenia i kolory najlepiej robi się zakupy samemu ewentualnie z TŻ karta kredytową ;-) |
||
| karramba |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 145 Nr użytkownika: 909 Dołączył: 28-December 07 |
Poza co najmniej jednym wyjątkiem - samemu nie da się kupić sobie okularów jeśli ma się dużą wadę wzroku - po prostu wtedy delikwent nie widzi swojej twarzy -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| Nasty |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 57 Nr użytkownika: 1433 Dołączył: 18-July 07 |
usług No dokladnie! A poza tym to juz traci mocno naciaganiem. Zreszta klientka tez nie powinna byc frajerka, mozna przeciez zapamietac to co wskaze stylistka za to 100 zl za godzine i potem sobie to kupic nie placac haraczu. Zycie jest ciezkie:) Kaska |
||
| grzenio6 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 125 Nr użytkownika: 1065 Dołączył: 09-November 07 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał Joanno na taki konkretny _wyjątkowy_ zakup mogę z Toba iść i nie pobrać za to _żadnej_ prowizji ;-))) Postawisz mi kawę (jak oczywiście zobaczysz portfel) ;-) A poważnie jest kilka takich wyjątków albo ważnych ciuchów, które lepiej kupić w towarzystwie _kogoś życzliwego_ nie musi to być opłacona stylistka. Pozdrawiam MOLNARka |
||
| marser |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 192 Nr użytkownika: 237 Dołączył: 05-February 08 |
okularów swojej pobrać Nowe okularki zakupiłam sobie właśnie jakieś 2 tygodnie temu (dokładnie 30 października) i wzięłam ze sobą w celu wybierania oprawek fachowca, który przez przypadek jest moją osobista szwagierką. Piszę fachowca, bo to pani mgr po ASP i w pewnym momencie życia ukończyła kurs wizażu i trochę się tym zajmowała A z tą kawą to chyba standardowa cena - mnie to kosztowało kawę i tiramisu ;-) lepiej Jak ten ktoś jest za bardzo miły i życzliwy, to nie będzie umiał szczerze powiedzieć - "Tego nie kupuj wyglądasz w tym paskudnie", bo zazwyczaj mu takie teksty przez usta nie przechodzą. -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| spruwacz |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1103 Nr użytkownika: 1385 Dołączył: 14-March 08 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał To jeszcze nie wiedziałaś, że stylistki żyja albo z kawy albo z % ? ;-))))) No więc to musi byc ktos naprawdę życzliwy kto wie doskonale po co tam idzie. Poza tym jak znasz dobrze tego życzliwego to jedno spojrzenie na jego minę wystarczy żebyś wiedziała czy dobrze wyglądasz czy wręcz przeciwnie. Nie polecam brać pseudo - koleżanek bo możemy wyjść ze sklepu przebrane jak strach na wróble ;-) Pozdrawiam MOLNARka |
||
| Darkstorm58 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 336 Nr użytkownika: 1293 Dołączył: 29-April 08 |
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" napisał w wiadomości | Poza co najmniej jednym wyjątkiem - samemu nie da się kupić sobie okularów | jeśli ma się dużą wadę wzroku - po prostu wtedy delikwent nie widzi swojej | twarzy
O tak, podpisuję się pod tym. Ja też niedawno kupowałam nowe okulary i wiem o co chodzi :) Zabrałam ze sobą mamę i to właściwie ona mi wybrała oprawki bo ja żeby się zobaczyć musiałam wsadzać nos w lusterko :) Ale ogólnie jestem zadowolona z zakupu. -- Pozdrawiam K. gazeta.pl |
||
| szachy |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 682 Nr użytkownika: 92 Dołączył: 29-January 08 |
okularów swojej wiem Ja też jestem zadowolona z zakupu Ale zmiana była totalna. Akurat mamie się nie podobają, a mąż się musiał przyzwyczajać, ale ja się od początku dobrze w nich czułam -- Joanna jduszczynska.republika.pl |
||
| witten |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 803 Dołączył: 19-June 07 |
Czesc! Witam wszystkich, jestm tutaj pierwszy raz. Chcialabym aby ktos mi poradzil gdzie w Warszwie znajde dobrego fryzjera, który pomoze mi w doborze fryzury. Ci ktorych do tej pory odwiedzilam nie wykazywali zbytniej inicjatywy. Mowiac krotko szukam fryzjera-stylisty.
Dziekuje z gory za pomoc . Pozdrawiam, Kasia. |
||
![]() |
![]() |