maybelline- cienie |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| gregorowy |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 55 Nr użytkownika: 944 Dołączył: 17-October 07 |
maybelline.com/whatsnew/fairypretty/index.html
Co sadzicie o tym zestawie cieni? Mi sie podobaja te sliczne cukeirkowe kolorki, ale czy one dobrze sie trzymaja i rozprowadzaja? I ciekawe kiedy ten zestaw kolorowy bedzie dostepny w Polsce :(. Pomozcie jesli uzywalyscie tych cieni. pozdrowka Iza |
||
| Aron |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 16 Nr użytkownika: 596 Dołączył: 16-September 07 |
ehm pewnie za rok albo cus kolo tego dziwna maja polityke te firmy przeciez powinno im zalezec na klientkach teraz sa cudne cienei Revlona przy okazji jak byl nowy bond w grudniu. ehm w Polsce sie ich pewnikiem nie doczekam :-) Pozdrawiam K.
|
||
| seba1310 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 162 Nr użytkownika: 4 Dołączył: 26-March 08 |
izusek od dwoch lat uzywam cieni maybelinne. powiem, ze chyba byly najlepsze z tych, ktorych probowalam do tej pory. maja piekne, delikatne kolory (na powiece wygladaja delikatniej niz w pudelku, przynajmniej te, co ja mialam) i sa polyskujace (perlowe?) - takie jak ja najbardziej lubie. rozprowadzaja sie super, starczaja na dlugo. jedyna wada - obsypuja sie ciut, a moze to moja wina, bo za duzo laduje? ogolnie jednak bardzo duzy plus. jednak mam zamiar w najblizszej przyszlosci wyprobowac cienie drozsze, diora czy chanela, zobacze, czy duza bedzie roznica. pozdrawiam waniliowa |
||
![]() |
![]() |