maybelline- cienie

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

maybelline- cienie

gregorowy

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 944

maybelline.com/whatsnew/fairypretty/index.html
Co sadzicie o tym zestawie cieni? Mi sie podobaja te sliczne cukeirkowe kolorki, ale czy one dobrze sie trzymaja i rozprowadzaja? I ciekawe kiedy ten zestaw kolorowy bedzie dostepny w Polsce :(. Pomozcie jesli uzywalyscie tych cieni.
pozdrowka Iza
PM Email Poster
Aron

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 596

ehm pewnie za rok albo cus kolo tego dziwna maja polityke te firmy przeciez powinno im zalezec na klientkach teraz sa cudne cienei Revlona przy okazji jak byl nowy bond w grudniu. ehm w Polsce sie ich pewnikiem nie doczekam :-) Pozdrawiam K.
PM Email Poster
seba1310

Użytkownik

Nr użytkownika: 4

CYTAT
Mi sie podobaja te sliczne cukeirkowe kolorki, ale czy one dobrze sie trzymaja i rozprowadzaja? I ciekawe kiedy ten zestaw kolorowy bedzie dostepny w Polsce :(. Pomozcie jesli uzywalyscie tych cieni.

izusek
od dwoch lat uzywam cieni maybelinne. powiem, ze chyba byly najlepsze z tych, ktorych probowalam do tej pory. maja piekne, delikatne kolory (na powiece wygladaja delikatniej niz w pudelku, przynajmniej te, co ja mialam) i sa polyskujace (perlowe?) - takie jak ja najbardziej lubie. rozprowadzaja sie super, starczaja na dlugo. jedyna wada - obsypuja sie ciut, a moze to moja wina, bo za duzo laduje? ogolnie jednak bardzo duzy plus. jednak mam zamiar w najblizszej przyszlosci wyprobowac cienie drozsze, diora czy chanela, zobacze, czy duza bedzie roznica. pozdrawiam waniliowa
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll