tabletki-prosze o szyyyybka rade!!! |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| ggg |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 23 2008, 11:30 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 153 Nr użytkownika: 378 Dołączył: 04-August 07 |
hej, dziewczyny! gapa jestem ze hohoprosze o szybką rade! mam teraz czwarty dzien odkad skonczylam opakowanie tabletek, okres bedzie za dzien,dwaale wypadl mi nagły wyjazd w ten weekend i okres jest niemile widziany z powodu mozliwego braku higieny (namiot:(( ) Czy jesli wezme jutro tabletke z nastepnego opakowania to przesunie mi to okres czy tak czy siak przyjdzie jutro/pojutrze? wiem, że przesuwa się biorąc od razu nową tabletkę, a ja pytam czy w piątym dniu tez zadziała?? zaznaczam, że na antykoncepcji mi chwilowo nei zależy, może mi to zaburzyć cykl, byle okresu nie było zrozumiałyście?;))) zagmatwane ze hej pozdrawiam i czekam w napieciu, może wygram z naturą;) kroofka
|
||
| wariat.jogger.pl |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 23 2008, 09:12 PM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 42 Nr użytkownika: 1345 Dołączył: 22-November 07 |
praktycznie powinien juz byc. pewnie dostaniesz go jutro. przyjdzie w porze w jakiej powinien. cztery "tabletki" przerwy do stanowczo za duzo. tu masz racje. czesto to stosuje mimo, iz podobniez jest to niezbyt zdrowe dla fizjologii kobiety. iza |
||
| k-sadowski@o2.pl |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 24 2008, 01:56 AM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 40 Nr użytkownika: 66 Dołączył: 26-February 08 |
niemile jutro chc ac przesunąć okres należy nie robic zadnych przerw ,4 dni to troche za dużo organizm juz jest przygotowany na mieiączke.jesli teraz przyjmierz pigułki mogą byz tego jakies skutki uboczne ,nie jestem lekarzem ale tak mysle. ale jak ci nie zalezy na antykoncepcji to weż najwyżej bedziesz miala jakies dziwne upławy albo inne. p. |
||
| males72 |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 24 2008, 12:46 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 667 Nr użytkownika: 857 Dołączył: 16-April 08 |
NTG |
||
| ZbyszekM |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 25 2008, 04:49 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 118 Nr użytkownika: 1576 Dołączył: 18-December 07 |
ehh za pozno, fizjologia mnie dopadła:( dzięki za pomoc tak czy siak:( a Ty Lia się nie czepiaj, bo ja jestem tutejsza i dobrze wiem ze troche NTG, ale nie zamierzam o takie rzeczy pytać obcych facetów na jakimś rec.med ;) zresztą wiele razy już tutaj odpowiadałam innym na pytania tabletkowe, więc nie powinno być problemu dzięki pamana i iza kroofka |
||
| liroy128 |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 25 2008, 05:21 AM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 41 Nr użytkownika: 416 Dołączył: 02-February 08 |
Bede sie czepiac, bo NTG tabletkowe pojawia sie ostatnio raz w tygodniu. Po to jest pl.SCI. medycyna ( a nie REC) zeby tam sie o to pytac, i nie tylko obcych facetów, ale i kobiet. Do tego grupa medyczna tez ma swoje archiwum. I bede sie czepiac kiedykolwiek bede miec na to ochote. Skoro jestes tutejsza to wiesz o FAQ i zapewne przeczytałas RDF tej grupy, wiec z łaski swojej stosuj sie do tego. Ponadto uwazam tłumaczenie sie "ja robie bo ona i ona tez tak robiły" rodem z przedszkola i wczesnych lat podstawówki "prosze pani, a bartek tez ją ciągnął za warkocz". Wystapienie menstrucji w jakims tam terminie przy braniu pigułek ma sie NIJAK do urody i tematyki tej grupy. Ponadto jesli juz wiesz ze dajesz NTG to łaskawie zaznacz to w temacie postu - jako stała bywalczyni zapewne zauwazyłas ze grupowiczki/cze dają taki niesamowity skrót OT w takich przypadkach. Jak dla mnie EOT w tym temacie, bo jesli powyzszy przekaz do Ciebie nie dotarł, to i zadne nastepne wyjasnienia tego nei dokonają. |
||
| Reni |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 26 2008, 01:35 AM
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 1517 Dołączył: 12-March 08 |
Po prostu uznałam, że nikt mi tak szybko i pewnie nie odpowie jak dziewczyny z tej grupy, a nie jakiegos tam obcego rec med czy soc. i nie pomylilam się, za co jestem wdzięczna tym, które wolą pomóc w nagłej potrzebie a nie nakrzyczeć. gdybyś więcej pomagała a mniej krzyczała to byłoby tu o wiele sympatyczniej. nie widze tu niczego rodem z przedszkola, tabletki z jakiegoś powodu stały się jednym z wielu tematów tego forum, dlatego pozwoliłam sobie na malutkiego posta w nagłej potrzebie. jesteś pewna że z tego powodu trzeba robić burzę i psuc miłą atmosferę tego miejsca? nie walnęłam tu reklamy ani niczego co mogłoby Cie obrazić, czasem mam Lia wrażenie że jesteś w tej grupie nie od pomagania, ani nawet pytania, tylko od wstawiania postów grzmiących że NTG i OT. nie chcę więcej na ten temat dyskutowac, wstaw tu swoje Ostatnie Słowo (wiem że to zrobisz) i zawieszenie broni (wyciągniętej bez powodu). pozdrawiam kroofka
|
||
| laseczka84 |
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 26 2008, 03:48 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 611 Nr użytkownika: 363 Dołączył: 14-December 07 |
Z takiego powodu, ze ludzie zadaja pytania OT. IMO uzytkownicy powinni sie trzymac tematyki grupy. To ulatwia zycie. Czy jak pojedziesz do WB to tez bedziesz usilowac jezdzic prawa strona, bo tak Ci wygodnie ? Nalezy szanowac zwyczaje miejsca, do ktorego sie przychodzi. Jesli juz koniecznie musisz pytac NTG/OT, to chociaz to zaznacz w temacie. Dunia |
||
![]() |
![]() |