tabletki-prosze o szyyyybka rade!!!

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

tabletki-prosze o szyyyybka rade!!!

ggg
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 23 2008, 11:30 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 378

hej, dziewczyny! gapa jestem ze hohoprosze o szybką rade! mam teraz czwarty dzien odkad skonczylam opakowanie tabletek, okres bedzie za dzien,dwaale wypadl mi nagły wyjazd w ten weekend i okres jest niemile widziany z powodu mozliwego braku higieny (namiot:(( ) Czy jesli wezme jutro tabletke z nastepnego opakowania to przesunie mi to okres czy tak czy siak przyjdzie jutro/pojutrze? wiem, że przesuwa się biorąc od razu nową tabletkę, a ja pytam czy w piątym dniu tez zadziała?? zaznaczam, że na antykoncepcji mi chwilowo nei zależy, może mi to zaburzyć cykl, byle okresu nie było zrozumiałyście?;))) zagmatwane ze hej pozdrawiam i czekam w napieciu, może wygram z naturą;) kroofka
PM Email Poster
wariat.jogger.pl
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 23 2008, 09:12 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1345

CYTAT
mam teraz czwarty dzien odkad skonczylam opakowanie tabletek, okres bedzie za dzien,dwa Czy jesli wezme jutro tabletke z nastepnego opakowania to przesunie mi to okres czy tak czy siak przyjdzie jutro/pojutrze? wiem, że przesuwa się biorąc od razu nową tabletkę,

praktycznie powinien juz byc. pewnie dostaniesz go jutro.
przyjdzie w porze w jakiej powinien. cztery "tabletki" przerwy do stanowczo za duzo.
tu masz racje. czesto to stosuje mimo, iz podobniez jest to niezbyt zdrowe dla fizjologii kobiety.
iza
PM Email Poster
k-sadowski@o2.pl
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 24 2008, 01:56 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 66

CYTAT
hej, dziewczyny! gapa jestem ze hohoprosze o szybką rade! mam teraz czwarty dzien odkad skonczylam opakowanie tabletek, okres bedzie za dzien,dwaale wypadl mi nagły wyjazd w ten weekend i okres jest widziany z powodu mozliwego braku higieny (namiot:(( ) Czy jesli wezme tabletke z nastepnego opakowania to przesunie mi to okres czy tak czy siak przyjdzie jutro/pojutrze? wiem, że przesuwa się biorąc od razu nową tabletkę, a ja pytam czy w piątym dniu tez zadziała?? zaznaczam, że na antykoncepcji mi chwilowo nei zależy, może mi to zaburzyć cykl, byle okresu nie było zrozumiałyście?;))) zagmatwane ze hej pozdrawiam i czekam w napieciu, może wygram z naturą;) kroofka
witam

niemile jutro chc ac przesunąć okres należy nie robic zadnych przerw ,4 dni to troche za dużo organizm juz jest przygotowany na mieiączke.jesli teraz przyjmierz pigułki mogą byz tego jakies skutki uboczne ,nie jestem lekarzem ale tak mysle. ale jak ci nie zalezy na antykoncepcji to weż najwyżej bedziesz miala jakies dziwne upławy albo inne. p.
PM Email Poster
males72
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 24 2008, 12:46 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 857

CYTAT
hej, dziewczyny!

NTG

PM Email Poster
ZbyszekM
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 25 2008, 04:49 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1576

CYTAT
witam chc ac przesunąć okres należy nie robic zadnych przerw ,4 dni to troche za dużo organizm juz jest przygotowany na mieiączke.jesli teraz przyjmierz pigułki mogą byz tego jakies skutki uboczne ,nie jestem lekarzem ale tak mysle.

ehh za pozno, fizjologia mnie dopadła:( dzięki za pomoc tak czy siak:( a Ty Lia się nie czepiaj, bo ja jestem tutejsza i dobrze wiem ze troche NTG, ale nie zamierzam o takie rzeczy pytać obcych facetów na jakimś rec.med ;) zresztą wiele razy już tutaj odpowiadałam innym na pytania tabletkowe, więc nie powinno być problemu dzięki pamana i iza kroofka
PM Email Poster
liroy128
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 25 2008, 05:21 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 416

CYTAT
a Ty Lia się nie czepiaj, bo ja jestem tutejsza i dobrze wiem ze troche NTG, ale nie zamierzam o takie rzeczy pytać obcych facetów na jakimś rec.med ;) zresztą wiele razy już tutaj odpowiadałam innym na pytania tabletkowe, więc nie powinno być problemu

Bede sie czepiac, bo NTG tabletkowe pojawia sie ostatnio raz w tygodniu. Po to jest pl.SCI. medycyna ( a nie REC) zeby tam sie o to pytac, i nie tylko obcych facetów, ale i kobiet. Do tego grupa medyczna tez ma swoje archiwum. I bede sie czepiac kiedykolwiek bede miec na to ochote. Skoro jestes tutejsza to wiesz o FAQ i zapewne przeczytałas RDF tej grupy, wiec z łaski swojej stosuj sie do tego. Ponadto uwazam tłumaczenie sie "ja robie bo ona i ona tez tak robiły" rodem z przedszkola i wczesnych lat podstawówki "prosze pani, a bartek tez ją ciągnął za warkocz".
Wystapienie menstrucji w jakims tam terminie przy braniu pigułek ma sie NIJAK do urody i tematyki tej grupy.
Ponadto jesli juz wiesz ze dajesz NTG to łaskawie zaznacz to w temacie postu - jako stała bywalczyni zapewne zauwazyłas ze grupowiczki/cze dają taki niesamowity skrót OT w takich przypadkach.
Jak dla mnie EOT w tym temacie, bo jesli powyzszy przekaz do Ciebie nie dotarł, to i zadne nastepne wyjasnienia tego nei dokonają.
PM Email Poster
Reni
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 26 2008, 01:35 AM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1517

Po prostu uznałam, że nikt mi tak szybko i pewnie nie odpowie jak dziewczyny z tej grupy, a nie jakiegos tam obcego rec med czy soc. i nie pomylilam się, za co jestem wdzięczna tym, które wolą pomóc w nagłej potrzebie a nie nakrzyczeć. gdybyś więcej pomagała a mniej krzyczała to byłoby tu o wiele sympatyczniej. nie widze tu niczego rodem z przedszkola, tabletki z jakiegoś powodu stały się jednym z wielu tematów tego forum, dlatego pozwoliłam sobie na malutkiego posta w nagłej potrzebie. jesteś pewna że z tego powodu trzeba robić burzę i psuc miłą atmosferę tego miejsca? nie walnęłam tu reklamy ani niczego co mogłoby Cie obrazić, czasem mam Lia wrażenie że jesteś w tej grupie nie od pomagania, ani nawet pytania, tylko od wstawiania postów grzmiących że NTG i OT. nie chcę więcej na ten temat dyskutowac, wstaw tu swoje Ostatnie Słowo (wiem że to zrobisz) i zawieszenie broni (wyciągniętej bez powodu). pozdrawiam kroofka

PM Email Poster
laseczka84
Post: Tabletki Prosze O Szyyyybka Rade, May 26 2008, 03:48 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 363

CYTAT
nie widze tu niczego rodem z przedszkola, tabletki z jakiegoś powodu stały się jednym z wielu tematów tego forum, dlatego pozwoliłam sobie na malutkiego posta w nagłej potrzebie. jesteś pewna że z tego powodu trzeba robić burzę i psuc miłą atmosferę tego miejsca?

Z takiego powodu, ze ludzie zadaja pytania OT.
IMO uzytkownicy powinni sie trzymac tematyki grupy. To ulatwia zycie.
Czy jak pojedziesz do WB to tez bedziesz usilowac jezdzic prawa strona, bo tak Ci wygodnie ? Nalezy szanowac zwyczaje miejsca, do ktorego sie przychodzi. Jesli juz koniecznie musisz pytac NTG/OT, to chociaz to zaznacz w temacie.
Dunia

PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll