Poranny blask |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| iwo |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 47 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 05-July 07 |
Właśnie jestem świeżą posiadaczką kremu energizującego Poranny Blask - Avon. Niestety zamiast porannego blasku ujrzałam poranny koszmar na swojej twarzy. Niemal natychmiast pojawiły się plamy i lekka wysypka. Czy ktoś z was zareagował tak na ten krem? Natomiast jestem bardzo zadowolona z peelingu do ciała skin-so-soft.
|
||
| mARTini |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 337 Nr użytkownika: 1096 Dołączył: 18-March 08 |
Renata news.onet.pl: O, to dziwne, bo ja alergiczka w pełnym tego słowa znaczeniu, nie miałam po nim żadnych dolegliwości, czego nie mogę powiedzieć o innych kremach. PorannyBlask uwielbiam za zapach i te złote drobinki:)) Niestety, na mojej koszmarnie sucho-tłustej (mieszanej) cerze, nie wygląda najlepiej. A szkoda;( Tego pilingu to ja akurat nie cierpię. Zwłaszcza różowego. Jest mało wydajny i śmierdzi niemożebnie. |
||
| kustosz |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 712 Nr użytkownika: 1374 Dołączył: 21-December 07 |
A u mnie wrecz odwrotnie: sliczna mam po nim cere, taka zdrowa i promienna. Dla mnie ta nazwa i wyglad mojej buzi po tym kremie to to samo. Jestem z niego baaaardzo zadowolona. Ale ja w ogole pozytywnie reaguje na ich kremy. Pozdrawiam Magda |
||
| myszka.. |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 30 Nr użytkownika: 1109 Dołączył: 05-October 07 |
On Wed, 09 Jul GMT, Renata : Właśnie jestem świeżą posiadaczką kremu energizującego Poranny Blask - : Avon. Niestety zamiast porannego blasku ujrzałam poranny koszmar na : swojej twarzy. Niemal natychmiast pojawiły się plamy i lekka wysypka. : Czy ktoś z was zareagował tak na ten krem? Natomiast jestem bardzo : zadowolona z peelingu do ciała skin-so-soft.
wysypki nie mialam, ale strasznie mi pory zatykal. czulam sie w nim jak w masce. kasica |
||
| ozaris |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 949 Nr użytkownika: 524 Dołączył: 04-March 08 |
Ja tez nie mialam zadnych problemow z cera po ich kremach. Mama jest konsultantka wiec testuje troche rzeczy na mnie i nigdy jeszcze problemow nie bylo. Co do tego kremiku bardzo go lubie, tylko czasem zapominam umyc rak po zastosowaniu i chodze ze zlotymi drobinkami. Ale wszystko zalezy od cery
|
||
| m4dm3n |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 74 Nr użytkownika: 1387 Dołączył: 11-October 07 |
swojej twarzy. Ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu i wygladam rzeczywiscie bardzo swieżo i promiennie :)) Pusia a czasami Beat |
||
| thommo69 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1101 Nr użytkownika: 964 Dołączył: 25-December 07 |
Oj, ja nie toleruję tego kremu, zakleja mi twarz, a pod spodem, pod tą maska, wysusza. Fuu do tego piecze pod oczami i chyba w ogóle się nei wchłania. takie same mam odczucia wobec Milk Komfort. Za to świetnie wspominam Multi Boost - wrażenie świeżej, wypoczątej, jędrnej skórki było baaaardzo milusie ;-)
|
||
![]() |
![]() |