odzywki i balsamy do wlosow

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

odzywki i balsamy do wlosow

angeliczka_1980

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 485

Witam
Mam pytanie w sprawie odzywek do wlosow i balsamow. Czytalam dzis JESTEM i dowiedzialam sie, że balsam jest to lekki preparat, bez specjalnych wlasciwosci regeneracyjnych, a ma ulatwiac rozczesywanie i wygladzac wlosy. Natomiast odzywki, stosuje sie rzadziej, bo silnie odzywiaja i nawilzaja wlsoy.
Potem wpadla mi w rece ulotka SVR i stoi tam napisane, ze maja w ofercie balsam PROVEGOL i regeneruje on wlosy, odzywia.
Jak to jest z balsamami i odzywkami? Rzeczywiscie balsam mozna stosowac po kazdym myciu a odzywke rzadziej?
Anetta
PM Email Poster
babazdomu

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 510

CYTAT
Witam
Mam pytanie w sprawie odzywek do wlosow i balsamow. Czytalam dzis JESTEM i dowiedzialam sie, że balsam jest to lekki preparat, bez specjalnych wlasciwosci regeneracyjnych, a ma ulatwiac rozczesywanie i wygladzac Natomiast odzywki, stosuje sie rzadziej, bo silnie odzywiaja i nawilzaja wlsoy.
Potem wpadla mi w rece ulotka SVR i stoi tam napisane, ze maja w ofercie balsam PROVEGOL i regeneruje on wlosy, odzywia.

wlosy.
Mam swietna rade - nie trzeba ufac gazetom. Juz kilka razy, nawet w Twoim Stylu przeczytalam takie madrosci, ze mnie rozbolaly zeby.
Kaska
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll