nivea visage |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| cAs |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 477 Nr użytkownika: 483 Dołączył: 09-December 07 |
Nivea Visage to ponoc rewelacyjny krem na lato.. hmm kupiłam i w czasie tych upałów u mnie kompletnie się nie sprawdza.. Mam wrazenie,że cała woda zawarta w kremie wypływa na skóre.. lepiej się sprawdza krem z witaminami avonu, chociaż jest cięższy.. Czy wasza skóra podobnie reaguje na ten krem? Pozdrawiam słonecznie! Ania S.
|
||
| solardes.openid.pl |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 921 Nr użytkownika: 1581 Dołączył: 29-April 08 |
krem ok ale który nazwa Visage to cała seria produktów a nie nazwa jednego produktu. p. |
||
| Tulio |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 189 Nr użytkownika: 119 Dołączył: 09-September 07 |
chodzi mi o krem Aqua Beauty. Pozdrawiam! Ania S.
|
||
| latwa_kasa |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 19 Nr użytkownika: 1417 Dołączył: 21-December 07 |
znam ten krem i stwierdzam brak rewelacji,bardzo lubie firme Nivea ale chyba do kremów nie mają reki oprócz tradycjnego kremu w niebieskim opakowaniu Nivea który jest do wszytskiego. co do Aqua to wszytsko spływa bez względu na rodzaj cery. pozdrawiam p. |
||
| ArTi |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 156 Nr użytkownika: 852 Dołączył: 07-October 07 |
Bardzo lubie ten krem, swietnie nawilza moja skore, ale z latem kojarzy mi sie jedynie jego swiezy zapach i dosc lekka konsystencja. Na pewno nie matuje (pod tym wzgledem zadnych rewelacji), ale i specjalnie nie natluszcza..taki lekki, przyjemny kremik w fajnym sloiczku ;) |
||
![]() |
![]() |