nivea visage

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

nivea visage

cAs

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 483

Nivea Visage to ponoc rewelacyjny krem na lato.. hmm kupiłam i w czasie tych upałów u mnie kompletnie się nie sprawdza.. Mam wrazenie,że cała woda zawarta w kremie wypływa na skóre.. lepiej się sprawdza krem z witaminami avonu, chociaż jest cięższy.. Czy wasza skóra podobnie reaguje na ten krem? Pozdrawiam słonecznie! Ania S.

PM Email Poster
solardes.openid.pl

Użytkownik

Nr użytkownika: 1581

CYTAT
Nivea Visage to ponoc rewelacyjny krem na lato.. hmm kupiłam i w czasie tych upałów u mnie kompletnie się nie sprawdza.. Mam wrazenie,że cała woda zawarta w kremie wypływa na skóre.. lepiej się sprawdza krem z witaminami avonu, chociaż jest cięższy.. Czy wasza skóra podobnie reaguje na ten krem? Pozdrawiam słonecznie! Ania S.
witam

krem ok ale który nazwa Visage to cała seria produktów a nie nazwa jednego produktu. p.
PM Email Poster
Tulio

Użytkownik

Nr użytkownika: 119

chodzi mi o krem Aqua Beauty. Pozdrawiam! Ania S.
PM Email Poster
latwa_kasa

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1417

CYTAT
chodzi mi o krem Aqua Beauty. Pozdrawiam! Ania S.
witam

znam ten krem i stwierdzam brak rewelacji,bardzo lubie firme Nivea ale chyba do kremów nie mają reki oprócz tradycjnego kremu w niebieskim opakowaniu Nivea który jest do wszytskiego. co do Aqua to wszytsko spływa bez względu na rodzaj cery. pozdrawiam p.
PM Email Poster
ArTi

Użytkownik

Nr użytkownika: 852

CYTAT
Nivea Visage to ponoc rewelacyjny krem na lato.. hmm kupiłam i w czasie tych upałów u mnie kompletnie się nie sprawdza.. Mam wrazenie,że cała woda zawarta w kremie wypływa na skóre.. lepiej się sprawdza krem z witaminami avonu, chociaż jest cięższy.. Czy wasza skóra podobnie reaguje na ten krem?

Bardzo lubie ten krem, swietnie nawilza moja skore, ale z latem kojarzy mi sie jedynie jego swiezy zapach i dosc lekka konsystencja. Na pewno nie matuje (pod tym wzgledem zadnych rewelacji), ale i specjalnie nie natluszcza..taki lekki, przyjemny kremik w fajnym sloiczku ;)
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll