Grochowska w Poznaniu... |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| mediastarter |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 139 Nr użytkownika: 594 Dołączył: 07-February 08 |
Jakis czas temu przewijal sie watek o biustach, biustonoszach i pani Hani z ulicy Grochowskiej w Warszawie. A ja wczoraj bylam kupic sobie bielizne w Poznaniu i tez trafilam na super profesjonalistki w tym temacie. Goraco polecam sklep Amazonka na ulicy Polwiejskiej (w bramie kolo ksiegarni technicznej, mniej wiecej).
Pewnego dnia, a było to Tue, 1 Oct +, przyszła do mnie wiadomość od i powiedziała:
Byłam tam kiedyś, panie i owszem - dosyć fachowe, ale wybór staników tylko z niższej półki. Kupiłam tam dwa, fajnie się nosiły przez 3 miesiące, potem się rozlazły. Zuzanka |
||
| zyghom |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 81 Nr użytkownika: 1326 Dołączył: 30-October 07 |
Witam Mile Grupowiczki
Jakis czas temu przewijal sie watek o biustach, biustonoszach i pani Hani z ulicy Grochowskiej w Warszawie. A ja wczoraj bylam kupic sobie bielizne w Poznaniu i tez trafilam na super profesjonalistki w tym temacie. Goraco polecam sklep Amazonka na ulicy Polwiejskiej (w bramie kolo ksiegarni technicznej, mniej wiecej). Mam dosc spory biust i wiecznie mialam problemy z doborem biustonosza, a w tym sklepie panie mi doradzily , wybraly, dokladnie obejrzaly, wyregulowaly i staniki leza jak ulal. Dodam, ze mial to byc biustonosz pod sukienke slubna, wiec dodatkowe wymagania. Polecam goraco, a ceny bardzo przystepne, w granicach 40 - 50 zl. Pozdrowienia agnieszka (ktora teraz ma rozmiar 70 G ) |
||
| sliwagd |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 75 Nr użytkownika: 942 Dołączył: 02-December 07 |
z No, a czy ktos slyszal o podobnym sklepie we Wroclawiu? Glownie chodzi mi tutaj o fachowa porade. Bo rozmiar stanika to jedno, a fachowa porada to drugie i ta sie przyda niezaleznie od rozmiaru :)) Kruszynka |
||
| agusss1988 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1109 Nr użytkownika: 397 Dołączył: 16-March 08 |
miesiące, To że niższa półka i że nie Triumph czy coś ponad stówę, to jeszcze nie znaczy, że musi być fatalna jakość. Właśnie na Deptaku kupiłam biustonosz za 42 złote i jest super. Oczywiście nie piorę go w pralce, więc może dlatego ma długie życie. -- Renya |
||
| dudik |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 172 Nr użytkownika: 474 Dołączył: 04-March 08 |
Renata Adamska-Regdos Takie po pralce tez moga miec dlugie zycie, tylko wystarczy spelnic pare warunków: - pranie delikatne bez wirowania - pranie w plynie a nie proszku - pranie w specjalnym woreczku na bielizne- nic sie nie uszkadza, nie gubia sie fiszbiny i jakos nie widze naderwanych, poprutych, zahaczonych czyms koronek. Woreczek mam od ladnych paru lat i sprawdza sie znakomicie na wszystkie delikatne rzeczy, nie tylko bielizne. pzdr agi |
||
| Gacor002 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 46 Nr użytkownika: 1003 Dołączył: 21-September 07 |
Dokladnie. I co z tego ze Triumph jest "z wyzszej polki" jak dla mnie nie ma rozmiaru. A te biustonosze, ktore sobie kupilam sa bardzo starannie wykonane, wiec przy odpowiednim praniu nie powinny sie rozlazic. Agnieszka |
||
| Extetedok |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 146 Nr użytkownika: 56 Dołączył: 13-July 07 |
Triumph _nie_ jest z wyższej półki. Pozdrawiam, Alojzy |
||
| Tony |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 154 Nr użytkownika: 299 Dołączył: 03-January 08 |
"Grzegorz W. Fedorynski" Dobrze, ze ktos to wreszcie zauwazyl. Triumph to dopiero ta srednia polka. Aczkolwiek w Polsce to i tak ma sie inaczej niz w innych krajach. pzdr agi |
||
| Bartek85 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 103 Nr użytkownika: 490 Dołączył: 24-January 08 |
Użytkownik "Grzegorz W. Fedorynski" napisał w wiadomości nie nie ma A co jest? Agnieszka |
||
| Ivan |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 152 Nr użytkownika: 1130 Dołączył: 13-August 07 |
To nawet ta _srednia_ jest strasznie droga :( Kruszynka -- "Primum non stresere" |
||
| nihonjin |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 449 Nr użytkownika: 1233 Dołączył: 13-July 07 |
> Użytkownik "Grzegorz W. Fedorynski" Oooo! Właśnie też mnie mocno zdziwiły te stwierdzenia. Użytkownik "agnes" Dobra firmowa bielizna ;-) Dla mnie wyższa polska półka to Chantelle, Calvin Klein, Lise Charmel (uwielbiam, niestety na razie tylko patrzeć) itp. Ale przyglądając się paryskim wystawom (i cenom) wcale nie ma się wrażenia że to światowa wyższa półka. -- Pozdrawiam Asia |
||
| Rafal444 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 194 Nr użytkownika: 489 Dołączył: 20-November 07 |
"AsiaS \(Asia Slocka\)" Bo nie jest. Chantelle, Klein czy Lejaby to jeszcze jest taka dobra, markowa średnia. Te sobie jeszcze kupuję, zwłaszcza na wyprzedażach, jak są trochę tańsze :) Gorzej z takim Aubade, zwłaszcza, że u nich wyprzedaże rzadsze, bu. EwaP HF FH |
||
| Osioł |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 191 Nr użytkownika: 1369 Dołączył: 08-March 08 |
To znaczy, że ja z moim za 42 zł firmy chyba Samanta nurzam się w suterenie? ;-) -- Renya |
||
| MorbidAngel |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 173 Nr użytkownika: 847 Dołączył: 11-February 08 |
Renata Adamska-Regdos Hm, trzeba pamiętać, że Triumphy u nas są nieco droższe niż za granicą. Podobnie z innymi średnimi i dobrymi markami. Inna rzecz, że zagranica też różna - u Anetka w Genewie prześliczny biustonosz Aubade kosztował ponad 100 chf, w życiu bym tyle nie dała, u mnie w Orleańcu był po 52 euro i już nieco bardziej wchodził mi w pole widzenia - ile to, 30% różnicy? Ale IMHO Aubade to już jest bezsprzecznie"górna półka",. acz jeszcze też nie ta najwyższa - oglądałam sobie takie za 100 euro i więcej, śliczne były, ale jeszcze do tego stopnia nie zwariowałam :) EwaP HF FH |
||
| Żyletka |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 64 Nr użytkownika: 423 Dołączył: 01-January 08 |
Pewnego dnia, a było to Tue, 1 Oct +, przyszła do mnie wiadomość od i powiedziała: Nie musi, ale ja nie mam zaufania do no-name'ów, które tam są. Nawet kiedy wydaję 40-50 zł na coś, co _może_ (nie musi, ale akurat w dwóch przypadkach staników tam kupionych na dwa) się szybko zdefasonować, to trochę szkoda. Wolę iść do sklepu, gdzie mają więcej możliwości wyboru (chociażby mały Triumph bieliźniano-pończoszniczy na końcu Św. Marcina, przy placyku). Owszem, mam no-name'y, które do dzisiaj noszą się dobrze, są nieporozciągane itp., ale nie ma reguły. Podoba mi się to szybkie i milczące założenie, że ja piorę w pralce, dlatego mi się popsuły ;-> Zuzanka |
||
| nandi |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 452 Nr użytkownika: 1592 Dołączył: 05-March 08 |
Jak już ktoś wcześniej napisał - dobra średnia. :-) O właśnie. Pozdrawiam, Alojzy |
||
| dragon1980 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 148 Nr użytkownika: 577 Dołączył: 14-August 07 |
Jak zreszta większość rzeczy. Naprawde oplaca sie raz na jakis czas wsiasc w samochod i kopsnac sie np. do Berlina po zakupy Sa nawet takie metki, gdzie jest podana cena w euro np. 20 i cena w innych walutach, na inne kraje , w tym w zlotychz tymze w zlotych to juz jest okolo 180.SerioTaki sweterek w Hiszpanii moj brat kupil pozdr. almadka |
||
| jarek_1313 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 118 Nr użytkownika: 1004 Dołączył: 28-July 07 |
almadka Takiego przebicia to nie widziałam, na moich portkach było 38euro/180zł. W momencie kiedy 1euro=3.6zł. Ech jo. EwaP HF FH |
||
| 5424 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 983 Nr użytkownika: 1431 Dołączył: 08-August 07 |
Użytkownik "Renata Adamska-Regdos" napisał w wiadomości suterenie? No nie wiem. Ja wlasnie na grochowskiej kupilam Triumpha za 46 zl. No to chyba taka straszna roznica nie jest co?? Tylko chyba ludzie sa tak nastawieni ze triumph musi majatek kosztowac. I owszem te najnowsze modele ktore sa reklamowane sa drogie. Ale kto powiedzial ze akurat taki trzeba kupic? Mam kilka biustonoszy tej firmy i rzeczywiscie sadze ze jakosc jest tego warta. A wybieram takie ktorych ceny nie zwalaja mnie z nog. A dlatego ze biust mam duzy wlasnie o wiele trudniej znalesc mi biustonosz z nizszej polki. Nawet jakbym chciala to rozmiar E jesli juz sie zdarzy to przypomina biurstonosz po babci. Fuj. Kropelka |
||
![]() |
![]() |