Makijaż w Sephorze

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Makijaż w Sephorze

michal015m

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1463

Naszło mnie takie śmieszne pytanie. Jak to jest z robieniem makijażu przez panie w Sephorze?? Jak to się załatwia? Przychodzę, pytam i umawiam się? Kosztuje to coś i do czegoś zobowiązuje? Bo chciałabym zobaczyć się w jakiś nowych kolorach, może by mi coś taka pani mądrego podpowiedziała. Bo skoro i tak zwykle robię zakupy w Sephorze
dzięki, Sana -- Dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy (prof. T. Kotarbiński) GG #34
PM Email Poster
ewcia

Użytkownik

Nr użytkownika: 683

CYTAT
Naszło mnie takie śmieszne pytanie. Jak to jest z robieniem makijażu przez panie w Sephorze?? Jak to się załatwia? Przychodzę, pytam i umawiam się? Kosztuje to coś i do czegoś zobowiązuje? Bo chciałabym zobaczyć się w jakiś nowych kolorach, może by mi coś taka pani mądrego podpowiedziała. Bo skoro i tak zwykle robię zakupy w Sephorze

Przychodzisz, mowisz, ze bys sie chciala umowic i sie umawiasz :-)
Nie i nie :-)
To tym bardziej sie zapisz :-) Pani po makijazu wypisuje ponadto karteczke z polecanymi dla ciebie produktami i numerami uzytych kolorow. Mozna przekazac sponsorowi ;-)
Pozdrawiam ISIA
PM Email Poster
kasia131161

Użytkownik

Nr użytkownika: 835

On Sat, 18 Oct +, ISIA : : To tym bardziej sie zapisz :-) : Pani po makijazu wypisuje ponadto karteczke z polecanymi dla ciebie : produktami i numerami uzytych kolorow. Mozna przekazac sponsorowi ;-)
a uzywa sephorowych kosmetykow, czy innych tez?
kasica
PM Email Poster
lukas19pt

Użytkownik

Nr użytkownika: 256

CYTAT
On Sat, 18 Oct +, ISIA : : To tym bardziej sie zapisz :-) : Pani po makijazu wypisuje ponadto karteczke z polecanymi dla ciebie : produktami i numerami uzytych kolorow. Mozna przekazac sponsorowi ;-)
a uzywa sephorowych kosmetykow, czy innych tez?

Raczej Sephorowych, ale jak powiesz, ze bys chciala wyprobowac odpowiedni tusz YSL, to uzyje takiego.
Pozdrawiam ISIA
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll