Pytanko do szanownych Pań o |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| tarnowski |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1075 Nr użytkownika: 1186 Dołączył: 25-March 08 |
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
mam ważne dla mnie pytanie. Chciałbym kupić eleganckiej kobiecie ekskluzywną (!) bieliznę, ale ze względu na ogólny brak orientacji w temacie i braki w edukacji elementarnej nie za bardzo wiem, która za takową może uchodzić. Jednym słowem: jaka marka bielizny jest TOPOWA? Taki Rolls-Royce wśród bielizn? A gdybym się dowiedział jeszcze, gdzie takową można dostać w Trójmieście, to moje szczęście byłoby pełne. Dozgonna wdzięczność - gwarantowana! ZARK Jeszcze jedna rada: sprobuj kupic w mniejszym sklepie, a za to umowic sie, ze w razie czego bedzie mozna odmienic cos niepasujacego. Niestety rozmiary bywaja rozne w roznych firmach, zawsze sie moze cos zdarzyc |
||
| Draqun |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 145 Nr użytkownika: 889 Dołączył: 12-September 07 |
Pewnego dnia, a było to Wed, 17 Dec +, przyszła do mnie wiadomość z adresu i powiedziała: Jeśli nie rozumiesz żartu, napisz, ktoś Ci wytłumaczy. Ale lepiej powstrzymaj się od tego typu rad. Zuzanka pomocna |
||
| gregor |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 28 Nr użytkownika: 945 Dołączył: 18-June 07 |
On Mon, 22 Dec +, JoAsienka : : Widac dokladne szwy zyzgakiem, materialy to nieelastyczne koronki, : kurcze, nie umiem tego wytlumaczyc, nie jest to jak szycie "fabryczne' : tylko takie, jakbys sama sobie na maszynie zszyla - od razu widac : roznice
ok, rozumiem. nieelastyczne koronki akurat bardzo mi odpowiadaja, tzn. miski maja elastyczne nie byc. oczywiscie reszta (tyl, ramiaczka) musi byc umiarkowanie elastyczna kasica |
||
![]() |
![]() |