Pytanko do szanownych Pań o

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Pytanko do szanownych Pań o

tarnowski

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1186

Witam wszystkich bardzo serdecznie,
mam ważne dla mnie pytanie. Chciałbym kupić eleganckiej kobiecie ekskluzywną (!) bieliznę, ale ze względu na ogólny brak orientacji w temacie i braki w edukacji elementarnej nie za bardzo wiem, która za takową może uchodzić. Jednym słowem: jaka marka bielizny jest TOPOWA? Taki Rolls-Royce wśród bielizn? A gdybym się dowiedział jeszcze, gdzie takową można dostać w Trójmieście, to moje szczęście byłoby pełne. Dozgonna wdzięczność - gwarantowana! ZARK
Jeszcze jedna rada: sprobuj kupic w mniejszym sklepie, a za to umowic sie, ze w razie czego bedzie mozna odmienic cos niepasujacego. Niestety rozmiary bywaja rozne w roznych firmach, zawsze sie moze cos zdarzyc
PM Email Poster
Draqun

Użytkownik

Nr użytkownika: 889

CYTAT
A gdyby się pojawiały, to ja na Twoim zastanowiłabym się, czy to aby na pewno kobieta, z którą chcę być.

Pewnego dnia, a było to Wed, 17 Dec +, przyszła do mnie wiadomość z adresu i powiedziała:
Jeśli nie rozumiesz żartu, napisz, ktoś Ci wytłumaczy. Ale lepiej powstrzymaj się od tego typu rad.
Zuzanka pomocna
PM Email Poster
gregor

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 945

On Mon, 22 Dec +, JoAsienka : : Widac dokladne szwy zyzgakiem, materialy to nieelastyczne koronki, : kurcze, nie umiem tego wytlumaczyc, nie jest to jak szycie "fabryczne' : tylko takie, jakbys sama sobie na maszynie zszyla - od razu widac : roznice
ok, rozumiem. nieelastyczne koronki akurat bardzo mi odpowiadaja, tzn. miski maja elastyczne nie byc. oczywiscie reszta (tyl, ramiaczka) musi byc umiarkowanie elastyczna
kasica
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll