OT Plama POMOCY PILNE !!!!!!!!!!!!

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

OT Plama POMOCY PILNE !!!!!!!!!!!!

mrblur

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 432

Właśnie zachlapałem sobie nowe buty skórzane olejem silnikowym (wiał silny wiatr, nie zauważyłem że kapie mi na buty)! Czym to wywabić ???? To jest jasna skórka, mocna, gładka, bez skazy (mam je 2 tygodnie). Próbowałem benzyną i rozpuszczalnikiem, ale to się tylko rozmazuje! Pomóżcie, proszę !!!!
zrozpaczony

PM Email Poster
sanq

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 827

CYTAT
Właśnie zachlapałem sobie nowe buty skórzane olejem silnikowym (wiał silny wiatr, nie zauważyłem że kapie mi na buty)! Czym to wywabić ???? To jest jasna skórka, mocna, gładka, bez skazy (mam je 2 tygodnie). Próbowałem benzyną i rozpuszczalnikiem, ale to się tylko rozmazuje! Pomóżcie, proszę !!!!
zrozpaczony

"rosak" schrieb im Newsbeitrag
Niestety nie wiem, posylam Ci link, ale tam chodzi o plamy na materiale, nie skorze, poczytaj, szukam dalej, jak cos znajde to zaraz podesle, nie eksperymentuj, bo bedzie jeszucze gorzej, moze ktos ma sposob na takie plamy. Ilona biust.pl/pranie/usuwanie_plam.htm
PM Email Poster
ch.dianthus

Użytkownik

Nr użytkownika: 426

CYTAT
zrozpaczony

"rosak" schrieb im Newsbeitrag
Na niemieckiej stronie znalazlam, ze tluste plamy na skorze usuwa sie ubitym bialkiem Ilona hausfrauenseite.de/index.shtml?hausfrauenseite.de/haushalt/leder.html
PM Email Poster
nihonjin

Użytkownik

Nr użytkownika: 1233

CYTAT
Na niemieckiej stronie znalazlam, ze tluste plamy na skorze usuwa sie ubitym bialkiem

ino olej silnikowy jest olejem mineralnym a nie spożywczym i białkiem nic nie zdziałasz. Tylko benzyną do skutku (czasem niestety marnego, też to przerabiałem).
Waldek
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll