odmrozony nos - prosze o pomoc |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| marek_kkk |
Post: Odmrozony Nos Prosze O Pomoc, May 24 2008, 04:06 AM
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 1073 Dołączył: 26-February 08 |
Chyba sobie odmrozilam nos. Jest czerwony i ta czerwien od dluzszego czasu nie znika. Ratuje sie jak moge korektorami, podwojna porcja podkladu, ale to tylko dzialania dorazne.
Co moge zrobic zeby kolor mojego nosa byl przynajmniej podobny do koloru reszty twarzy. Teraz wygladam jak z permanentnym katarem albo jeszcze gorzej. Plizz, licze na wasze rady Isis |
||
| bialy663 |
Post: Odmrozony Nos Prosze O Pomoc, May 24 2008, 08:46 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1073 Nr użytkownika: 38 Dołączył: 29-January 08 |
to maseczkę Mi to pomogło jak miałam podobny problem z polikami:-). Achma |
||
| haq |
Post: Odmrozony Nos Prosze O Pomoc, May 25 2008, 04:35 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 658 Nr użytkownika: 934 Dołączył: 14-August 07 |
w przypadku odmrożeń stosuje się naświetlania solluxem z niebieskim filtrem bodajże, naprzemienne kąpiele (zimno, ciepł), leki "krążeniowe",
myślę, ze powinnaś pójść do dermatologa lub chociaż do kosmetyczki w tej sprawie. mozesz robić okłady np. z rumianku (o ile nie masz alergii) na zmianę ciepłe i zimne. powinnaś chronić skórę przed mrozem- przynajmniej półtłustym kremem. możesz używać serum kojacego np. dermicea. nie zaszkodzi też łykanie venescinu i rutinoscorbinu. |
||
| nusska |
Post: Odmrozony Nos Prosze O Pomoc, May 25 2008, 09:53 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 711 Nr użytkownika: 678 Dołączył: 22-July 07 |
a zprzepisów babci - zrób maseczkę ze smalcu gęsiego na nos - likwiduje i zapobiega
|
||
![]() |
![]() |