ratunku!!! fryzjer w Warszawie - Krzysztof z Hormona

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

ratunku!!! fryzjer w Warszawie - Krzysztof z Hormona

Piotrekk
Post: Ratunku Fryzjer Warszawie Krzysztof Hormona, May 25 2008, 05:26 AM

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1234

Dziewczyny! Zapisałam się na jutro do Krzysia z Hormona, a tu nagle znalazłam taki link na googlach:
groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&threadmLC40F9F423ADA44B33E2EA1F4C7%40jplwant003.jasien.net&rnum=3&prev=/groups%3Fq%3Dhormon%2Bfryzjer%2Bgroup:pl.rec.uroda%26hl%3Dpl%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8%26group%3Dpl.rec.uroda%26selm%3D4CC40F9F423ADA44B33E2EA1F4C7%jplwant003.jasien.net%26rnum%3D3
i teraz nie wiem co robić :( Iść? Odwoływać? Czaję się na tę wizytę juz od miesiąca, bo chcę radykalnej zmiany z włosów długich na krótkie. Długie mam już od kilkunastu lat takie same Chciałam odmiany, ale się boję Chciałam znaleźć jakiegoś dobrego fryzjera, który wymyśli w czym mi będzie najlepiej, bo ja sama nie wiem Przeszukałam archiwum, znalazłam wówczas same dobra opinie (nie wiem jakim cudem - ślepa byłam, że nie znalazłam tego wątku???).
Co robić? Już dłużej czekac nie mogę, bo zwariuję od myślenia o nowej fryzurze. Zaryzykować owego Krzysia z Hormona czy poradzicie mi kogos innego?
PM Email Poster
wojslawo
Post: Ratunku Fryzjer Warszawie Krzysztof Hormona, May 26 2008, 03:12 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1007

CYTAT
Co robić? Już dłużej czekac nie mogę, bo zwariuję od myślenia o nowej fryzurze. Zaryzykować owego Krzysia z Hormona czy poradzicie mi kogos innego?

Helou. Strzygł mnie kiedyś, to było jeszcze w innym salonie, był oczywiście na maxa wyluzowany i totalnie dowcipny oraz bardzoo odlotowy, jak ktoś lubi takie klimaty warszawki z prowincji to pewnie będzie się czuł jak ryba w wodzie. Popełnił jednak karygodny błąd w stosunku do moich włosków, wycieniował je brzytwą co spowodowało wielomiesięczne rozdwajanie się końcówek czego nigdy wcześniej niedoświadczałam. Więc ja Krzysia nie polecam. Pozdrawiam Pau
PM Email Poster
piotrek23058
Post: Ratunku Fryzjer Warszawie Krzysztof Hormona, May 26 2008, 09:42 PM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 329

CYTAT

Podjęłam męską decyzję i się wypisałam. :) Tylko co dalej?
Ktoś polecał Krzysztofa z Żelaznej Możecie coś o nim powiedzieć?
PM Email Poster
Messer
Post: Ratunku Fryzjer Warszawie Krzysztof Hormona, May 27 2008, 01:26 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 199

CYTAT

po wielu przejściach z fryzjerami - od różowych włosów po Falco style (takie przylizane i do tyłu), moge polecic Magdę z salonu na rogu Hozej i Poznańskiej i Justyne z salonu na Wilczej (namiary podam na priva)
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll