efaclar K |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| cwaniak |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 16 Nr użytkownika: 904 Dołączył: 05-November 07 |
Wiem, że było setki razy nawet zaczęłam to wszystko czytać, ale tak tego dużo , że nie wiem czy dokopię się do odpowiedzi na moje pytanie. Gdzie można ten krem kupić, ile mniej więcej kosztuje i po około jakim czasie można spodziewać się efektów. Gdyby ktoś mógł skrócić czas moich poszukiwań będę wdzięczna.
Aneta z ogromna ilością goooooogli do przeczytania |
||
| neo73 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 617 Nr użytkownika: 271 Dołączył: 28-August 07 |
Kupuje sie aptece. Kosztuje ok. 40 zl. Efekty to kwestia indywidualna, ja zauwazylam wygladzenie i rozjasnienie cery po ok. 5 dniach stosowania. |
||
| maggota |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 31 Nr użytkownika: 713 Dołączył: 19-March 08 |
no coz, jakos ja nie widzi ze to jest powazny problem (no chyba ze jest sie leniem:))) zeby znalezc to czego potrzebujesz w archiwum grupy. Juz na pierwszej stronie groups.google.pl/groups?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&qďfeclar+k&sa=N&tab=wg&lr=lang_pl sa podane ceny effeclaru, o dzialaniu tez jest wyraznie napisane w praktycznie kazdy poscie.. pomiajac fakt ze od zeszlego tygodnia naeet jest wątek "męczony" na grupie.. ale masz racje minimum wysilku maximum korzysci. :/ a jeszcze jest taki post na grupie: Cotygodniowe przypomnienie FAQ (-03-15) z widoczna data, wiec jakbys weszla na ta strone to tez znajdziesz informacje o effeclar.. ale trzeba chciec.. i umieć szukac pozdr M |
||
| ra9om1ak |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 649 Nr użytkownika: 1557 Dołączył: 25-July 07 |
mnie nie ma sprawy, naprawde bylo mi bardzo milo ci pomoc ;)) swoja droga na wizazu jest sporo opinii i to od uzytkowniczek wiec warto tam czasem zagladac :)) pozdr M |
||
| t.klicki |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 17 Nr użytkownika: 608 Dołączył: 03-January 08 |
Dzięki za pomoc Aneta |
||
| mondeoscotch |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 108 Nr użytkownika: 766 Dołączył: 24-July 07 |
sie groups.google.pl/groups?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&qďfeclar+k&sa=N&tab =wg&lr=lang_pl Dzięki za krótką i zwięzłą odpowiedz, no i oczywiście za znalezienie we mnie tylu "zalet" o których nie miałam pojecia. Aneta |
||
| JABujakd |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 112 Nr użytkownika: 324 Dołączył: 17-February 08 |
tam Mam możliwość korzystania z Internetu tylko w pracy, za plecami szefowa, a akurat dzisiaj mam pieniądze. Chciałam szybkiej odpowiedzi bo zbyt długie szukanie mogłoby się skończyć szukaniem nowej pracy. A poza tym nigdy nie zdarzyło Ci się czegoś szukać i nie U mnie mama znalezc tego pomimo, ze wiesz gdzie powinno być? U mnie mama mówiła, "ze diabeł nakrył ogonem". Aneta |
||
| tokone |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 165 Nr użytkownika: 1522 Dołączył: 24-July 07 |
Anet Ja sie 'dokopalam' w 5 sekund. Rusz czasem glowa, bo potem przychodza tu jacys faceci i twierdza, ze kobiety na 'urodzie' sa glupie. glinki.com/?l=5Rvn glinki.com/?l=HahA glinki.com/?l=9KIF Dunia (z tych myslacych) |
||
| markos341 |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 1473 Dołączył: 07-October 07 |
moj maz tak mowi, i tak sie czasam izdarza, ale temt effeclaru byla tak czesto walkowany na grupie, ze wystarczylo poprostu spojrzec na watki spred maximum 2 tygodni i cos by sie znalazlo, swoja droga tak jak pisalam najlepszym zrodlem informacji jest strona producenta i wizaz. no i jeszcze sa panie w aptece ktre jak sie dobrze trafi :) potrafia doradzic ;) pozdr M |
||
![]() |
![]() |