efaclar K

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

efaclar K

cwaniak

Użytkownik
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 904

Wiem, że było setki razy nawet zaczęłam to wszystko czytać, ale tak tego dużo , że nie wiem czy dokopię się do odpowiedzi na moje pytanie. Gdzie można ten krem kupić, ile mniej więcej kosztuje i po około jakim czasie można spodziewać się efektów. Gdyby ktoś mógł skrócić czas moich poszukiwań będę wdzięczna.
Aneta z ogromna ilością goooooogli do przeczytania
PM Email Poster
neo73

Użytkownik

Nr użytkownika: 271

CYTAT
Gdzie można ten krem kupić, ile mniej więcej kosztuje i po około jakim czasie można spodziewać się efektów. Gdyby ktoś mógł skrócić czas moich poszukiwań będę wdzięczna.

Kupuje sie aptece. Kosztuje ok. 40 zl. Efekty to kwestia indywidualna, ja zauwazylam wygladzenie i rozjasnienie cery po ok. 5 dniach stosowania.
PM Email Poster
maggota

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 713

CYTAT
Wiem, że było setki razy nawet zaczęłam to wszystko czytać, ale tak tego dużo , że nie wiem czy dokopię się do odpowiedzi na moje pytanie. Gdzie można ten krem kupić, ile mniej więcej kosztuje i po około jakim czasie można spodziewać się efektów. Gdyby ktoś mógł skrócić czas moich poszukiwań będę wdzięczna.

no coz, jakos ja nie widzi ze to jest powazny problem (no chyba ze jest sie leniem:))) zeby znalezc to czego potrzebujesz w archiwum grupy. Juz na pierwszej stronie groups.google.pl/groups?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&qďfeclar+k&sa=N&tab=wg&lr=lang_pl sa podane ceny effeclaru, o dzialaniu tez jest wyraznie napisane w praktycznie kazdy poscie..
pomiajac fakt ze od zeszlego tygodnia naeet jest wątek "męczony" na grupie.. ale masz racje minimum wysilku maximum korzysci. :/
a jeszcze jest taki post na grupie: Cotygodniowe przypomnienie FAQ (-03-15) z widoczna data, wiec jakbys weszla na ta strone to tez znajdziesz informacje o effeclar..
ale trzeba chciec.. i umieć szukac
pozdr M
PM Email Poster
ra9om1ak

Użytkownik

Nr użytkownika: 1557

CYTAT
Dzięki za krótką i zwięzłą odpowiedz, no i oczywiście za znalezienie we tylu "zalet" o których nie miałam pojecia.

mnie
nie ma sprawy, naprawde bylo mi bardzo milo ci pomoc ;))
swoja droga na wizazu jest sporo opinii i to od uzytkowniczek wiec warto tam czasem zagladac :)) pozdr M
PM Email Poster
t.klicki

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 608

CYTAT
Kupuje sie aptece. Kosztuje ok. 40 zl. Efekty to kwestia indywidualna, ja zauwazylam wygladzenie i rozjasnienie cery po ok. 5 dniach stosowania.

Dzięki za pomoc
Aneta
PM Email Poster
mondeoscotch

Użytkownik

Nr użytkownika: 766

CYTAT

no coz, jakos ja nie widzi ze to jest powazny problem (no chyba ze jest leniem:))) zeby znalezc to czego potrzebujesz w archiwum grupy. Juz na pierwszej stronie
sa podane ceny effeclaru, o dzialaniu tez jest wyraznie napisane w praktycznie kazdy poscie..
pomiajac fakt ze od zeszlego tygodnia naeet jest wątek "męczony" na grupie.. ale masz racje minimum wysilku maximum korzysci. :/
a jeszcze jest taki post na grupie: Cotygodniowe przypomnienie FAQ (-03-15) z widoczna data, wiec jakbys weszla na ta strone to tez znajdziesz informacje o effeclar..
ale trzeba chciec.. i umieć szukac
pozdr M

sie groups.google.pl/groups?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&qďfeclar+k&sa=N&tab =wg&lr=lang_pl Dzięki za krótką i zwięzłą odpowiedz, no i oczywiście za znalezienie we mnie tylu "zalet" o których nie miałam pojecia.
Aneta
PM Email Poster
JABujakd

Użytkownik

Nr użytkownika: 324

CYTAT

Dzięki za krótką i zwięzłą odpowiedz, no i oczywiście za znalezienie we mnie tylu "zalet" o których nie miałam pojecia.

nie ma sprawy, naprawde bylo mi bardzo milo ci pomoc ;))
swoja droga na wizazu jest sporo opinii i to od uzytkowniczek wiec warto czasem zagladac :)) pozdr M

tam Mam możliwość korzystania z Internetu tylko w pracy, za plecami szefowa, a akurat dzisiaj mam pieniądze. Chciałam szybkiej odpowiedzi bo zbyt długie szukanie mogłoby się skończyć szukaniem nowej pracy. A poza tym nigdy nie zdarzyło Ci się czegoś szukać i nie U mnie mama znalezc tego pomimo, ze wiesz gdzie powinno być? U mnie mama mówiła, "ze diabeł nakrył ogonem".
Aneta
PM Email Poster
tokone

Użytkownik

Nr użytkownika: 1522

CYTAT
Wiem, że było setki razy nawet zaczęłam to wszystko czytać, ale tak tego dużo , że nie wiem czy dokopię się do odpowiedzi na moje pytanie. Gdzie można ten krem kupić, ile mniej więcej kosztuje i po około jakim czasie można spodziewać się efektów.
Aneta z ogromna ilością goooooogli do przeczytania

Anet
Ja sie 'dokopalam' w 5 sekund. Rusz czasem glowa, bo potem przychodza tu jacys faceci i twierdza, ze kobiety na 'urodzie' sa glupie.
glinki.com/?l=5Rvn glinki.com/?l=HahA glinki.com/?l=9KIF
Dunia (z tych myslacych)
PM Email Poster
markos341

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1473

CYTAT
Mam możliwość korzystania z Internetu tylko w pracy, za plecami szefowa, a akurat dzisiaj mam pieniądze. Chciałam szybkiej odpowiedzi bo zbyt długie szukanie mogłoby się skończyć szukaniem nowej pracy. A poza tym nigdy nie zdarzyło Ci się czegoś szukać i nie U mnie mama znalezc tego pomimo, ze wiesz gdzie powinno być? U mnie mama mówiła, "ze diabeł nakrył ogonem".

moj maz tak mowi, i tak sie czasam izdarza, ale temt effeclaru byla tak czesto walkowany na grupie, ze wystarczylo poprostu spojrzec na watki spred maximum 2 tygodni i cos by sie znalazlo, swoja droga tak jak pisalam najlepszym zrodlem informacji jest strona producenta i wizaz.
no i jeszcze sa panie w aptece ktre jak sie dobrze trafi :) potrafia doradzic ;) pozdr M
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll