relacja z wyprawy po kontakty...

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

relacja z wyprawy po kontakty...

Mayso*

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 652

Cześć,
Odpytałam Was przedwczoraj jak to jest z makijażem przy szkłach kontaktowych, obejrzałam masę broszurek i wczoraj poszłam do optyka
Po półgodzinnym męczeniu przez okulistkę po pierwsze wyglądałam jak pies husky (jedno oko niebieskie, drugie brązowe, hi hi), po drugie upewniłam się że kontakty nie są dla mnie, nie będę ich nosić za żadne skarby świata Wniosek - przekonuję samą siebie, że naturalne (czyli u mnie zielone) oczy są najlepsze.
Pozdrawiam, Lady Huncwot
PM Email Poster
raczyk

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1328

CYTAT
Wniosek - przekonuję samą siebie, że naturalne (czyli u mnie zielone) oczy najlepsze.

Lady Huncwot :

Jeshu!!!! Ty Pancia masz zielone i chcesz je zmieniać??? Tosh to zabojstwo! (a tak na serio, to wiekszosci z nas pasuje nasz naturalny kolor najbardziej)no, ja to mialam fanaberie z jasnego niebieskiego zamienić na lesny zielony - od razu galy sie wieksze wydały
Zdrowki Hania
PM Email Poster
Foxy

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1389

CYTAT
..Jeshu!!!! Ty Pancia masz zielone i chcesz je zmieniać??? Tosh to zabojstwo! (a tak na serio, to wiekszosci z nas pasuje nasz naturalny kolor najbardziej)no, ja to mialam fanaberie z jasnego niebieskiego zamienić na lesny zielony - od razu galy sie wieksze wydały

Wiesz jak to jest - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma LH
PM Email Poster
mrk-its.myopenid.com

Użytkownik

Nr użytkownika: 260

CYTAT
po drugie upewniłam się że kontakty nie są dla mnie, nie będę ich nosić za żadne skarby świata Wniosek - przekonuję samą siebie, że naturalne (czyli u mnie zielone) oczy są najlepsze.
Pozdrawiam, Lady Huncwot

Lady Huncwot
Dlaczego? Pewnie spodziewałaś się, że założenie soczewek to tak raz-dwa. Natomiast zawsze za pierwszym razem trzeba się sporo namęczyć, żeby udało się je prawidłowo umieścić na gałce ocznej. Ja miałam z tym niezłe przygody, i w zasadzie moja "nauka" rozciągnęła się na dwa dni. Kosztowało mnie to sporo nerwów, ponieważ myślałam, że jestem jakaś dziwna, bo normalnie nie byłam w stanie się przełamać i wsadzić tych soczewek na oczy. No, ale wystarczyło raptem kilka dni i szybko się przyzwyczaiłam. Jestem bardzo z nich zadowolona, bo wadę mam dosyć sporą (aktualnie -4) i bez "wspomagaczy" kiepsko widzę. ;-)
Wiadomo, że naturalne najpiękniejsze, ale soczewki to także korygowanie wady wzroku.
Ligeia
PM Email Poster
prezes21

Użytkownik

Nr użytkownika: 139

CYTAT
Lady Huncwot :
Wniosek - przekonuję samą siebie, że naturalne (czyli u mnie zielone) oczy są najlepsze.
..Jeshu!!!! Ty Pancia masz zielone i chcesz je zmieniać??? Tosh to zabojstwo!

Hania
Właśnie. ;-) Ja mam zielone, ale z takim jakby piwnym zabarwieniem. Dziwne to jest, ponieważ w zależności od oświetlenia przeważa jeden z tych dwóch kolorów. Pamiętam, że problem był z wpisaniem do dowodu. :P No, ale jak myślałam o kupieniu kolorowych soczewek to chciałam kupić zielone, żeby poglębić naturalną barwę oka.
Ligeia
PM Email Poster
rafisoltys

Użytkownik

Nr użytkownika: 1443

CYTAT
Właśnie. ;-) Ja mam zielone, ale z takim jakby piwnym zabarwieniem. Dziwne to jest, ponieważ w zależności od oświetlenia przeważa jeden z tych dwóch kolorów. Pamiętam, że problem był z wpisaniem do dowodu. :P No, ale jak myślałam o kupieniu kolorowych soczewek to chciałam kupić zielone, żeby poglębić naturalną barwę oka.

O Boshe, tosh to moj ulubiony! Zapewne masz piekniaste oczeta!
Hania co oczki ma szaro-niebieskie a dzis na nich lesno-mchowo-zielone kontakty (a gdyby byly ciut jasniejsze i miodowo piwne to tez byloby extra!)
PM Email Poster
araab

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 475

CYTAT
O Boshe, tosh to moj ulubiony! Zapewne masz piekniaste oczeta!

Hania
Dzięki. :-)
Ligeia
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll