relacja z wyprawy po kontakty... |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Mayso* |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 115 Nr użytkownika: 652 Dołączył: 12-June 07 |
Cześć,
Odpytałam Was przedwczoraj jak to jest z makijażem przy szkłach kontaktowych, obejrzałam masę broszurek i wczoraj poszłam do optyka Po półgodzinnym męczeniu przez okulistkę po pierwsze wyglądałam jak pies husky (jedno oko niebieskie, drugie brązowe, hi hi), po drugie upewniłam się że kontakty nie są dla mnie, nie będę ich nosić za żadne skarby świata Wniosek - przekonuję samą siebie, że naturalne (czyli u mnie zielone) oczy są najlepsze. Pozdrawiam, Lady Huncwot |
||
| raczyk |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 19 Nr użytkownika: 1328 Dołączył: 08-November 07 |
Lady Huncwot : są Jeshu!!!! Ty Pancia masz zielone i chcesz je zmieniać??? Tosh to zabojstwo! (a tak na serio, to wiekszosci z nas pasuje nasz naturalny kolor najbardziej)no, ja to mialam fanaberie z jasnego niebieskiego zamienić na lesny zielony - od razu galy sie wieksze wydały Zdrowki Hania |
||
| Foxy |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 1389 Dołączył: 16-November 07 |
Wiesz jak to jest - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma LH |
||
| mrk-its.myopenid.com |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 123 Nr użytkownika: 260 Dołączył: 23-April 08 |
Lady Huncwot Dlaczego? Pewnie spodziewałaś się, że założenie soczewek to tak raz-dwa. Natomiast zawsze za pierwszym razem trzeba się sporo namęczyć, żeby udało się je prawidłowo umieścić na gałce ocznej. Ja miałam z tym niezłe przygody, i w zasadzie moja "nauka" rozciągnęła się na dwa dni. Kosztowało mnie to sporo nerwów, ponieważ myślałam, że jestem jakaś dziwna, bo normalnie nie byłam w stanie się przełamać i wsadzić tych soczewek na oczy. No, ale wystarczyło raptem kilka dni i szybko się przyzwyczaiłam. Jestem bardzo z nich zadowolona, bo wadę mam dosyć sporą (aktualnie -4) i bez "wspomagaczy" kiepsko widzę. ;-) Wiadomo, że naturalne najpiękniejsze, ale soczewki to także korygowanie wady wzroku. Ligeia |
||
| prezes21 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 916 Nr użytkownika: 139 Dołączył: 13-March 08 |
Hania Właśnie. ;-) Ja mam zielone, ale z takim jakby piwnym zabarwieniem. Dziwne to jest, ponieważ w zależności od oświetlenia przeważa jeden z tych dwóch kolorów. Pamiętam, że problem był z wpisaniem do dowodu. :P No, ale jak myślałam o kupieniu kolorowych soczewek to chciałam kupić zielone, żeby poglębić naturalną barwę oka. Ligeia |
||
| rafisoltys |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 417 Nr użytkownika: 1443 Dołączył: 13-March 08 |
O Boshe, tosh to moj ulubiony! Zapewne masz piekniaste oczeta! Hania co oczki ma szaro-niebieskie a dzis na nich lesno-mchowo-zielone kontakty (a gdyby byly ciut jasniejsze i miodowo piwne to tez byloby extra!) |
||
| araab |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 88 Nr użytkownika: 475 Dołączył: 28-July 07 |
Hania Dzięki. :-) Ligeia |
||
![]() |
![]() |