kropki?

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

kropki?

miryn

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1214

Witam serdecznie! Mam pewien problem, chyba muszę wybrać sie do dermatologa ale najpierw zapytam tutaj, bo już sie niecierpliwię. Zawszę miałam tendencję do sińców i opuchnięc pod oczami choc z nerkami jest wszysko ok. jednak teraz nie dośc ,że mam sińce to pod oczami ok 1 cm poniżej nasady dolnych rzęs zrobiły mi sie malutkie biłe kropeczki, przez całe podkrążone oko - co to może być? Czy tałam tu cos o gradówce ale to chyba nie to, bo skóra pod okiem jest tak delikatna,że nie dałoby się tego usunąc u kosmetyczki, raczej jakimis masciami. Wydaje mi się,że już widziałm cos taiego u starszych osób. W dodatku pod skórą widoczne są popekane naczynka, a nie używam żadnych mocnych kremów, dodam,że kropeczki te zauważyłam juz w zeszłym roku. Używałam korektorów aby uniewidocznic cienie - może to zaszkodziło? Pomóżie w diagnozie, może cos wiecie - czym to wyleczyć? dziękuję z góry PS. Zakupiłam już kremik heleny rubinstein pod oczy , podobno pomaa w zwalaczaniu cieni ale co z tymi kropkami i naczynkami? dzięuję i pozdrawiam serdecznie

PM Email Poster
quintasan.openid.pl

Użytkownik

Nr użytkownika: 1014

CYTAT
pod oczami ok 1 cm poniżej nasady dolnych rzęs zrobiły mi sie malutkie biłe kropeczki, przez całe oko - co to może być?

pewnie prosaki. ewentualnie kępki żółte (z tym to juz do lekarza)
PM Email Poster
drupi

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 773

dziękuję, a kępki żółte to co takiego? ide do dermatologa , jestem już umówiona - oby mi pomógł -biedne oczęta:( znacie może jakiś dobry specyfik na to?
PM Email Poster
MissSchiz

Użytkownik

Nr użytkownika: 387

CYTAT
a kępki żółte to co takiego?

objaw nadmiaru cholesterolu. raczej nie są spotykane u młodych ludzi
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll